Sadržaj s oznakom: Obitelj

Brojni korisnici TikToka posljednjih dana dijele i komentiraju video koji prikazuje dijete koje se suočava s izborom između dva Oreo keksa i značajne količine novaca. Dijete je u videu odabralo dva Oreo keksa umjesto deset tisuća američkih dolara.

Pametni telefoni osvojili su posljednjih godina čovječanstvo i postali sastavni dio života ljudi, ali i djece.

Ne zna se što je tužnije vidjeti: napuštenu malu djecu ili napuštene starce.

Video igrica, Fortnite Battle Royale, uznemirava mnoga kućanstva: roditelji pričaju horor priče o mladim sinovima koji je igraju bez prestanka i odjednom postanu nasilni prema onima koji se protive njihovom igranju.

I djeca su ljudska bića koja mogu vidjeti i čuti. Duboko ih pogađa ono što roditelji govore o njima i kako se izražavaju.

Djeca koja ne poštuju svojih roditelja ni sama neće doživjeti poštovanje od svoje djece

'Dopusti dobrim danima da 'napune' tvoju strast za učenjem, ali nemoj dopustiti teškim danima da otmu svu zabavu. Neću ti lagati - škola će biti zabavna, ali bit će i teških trenutaka', piše mama u prekrasnom pismu svome sinu prije prvog dana škole.

Moji su roditelji sa srednjeg Zapada SAD-a gdje velikom većinom žive protukatolički nastrojeni protestanti. Tako sam bio i odgojen.

Svakodnevnica donosi svoje teškoće, imamo manje vremena i zaljubljenost u braku opada. No mora li tako biti? Pročitajte koliko izlasci sa suprugom pomažu.

Obitelj se treba posvetiti i svetošću se braniti protiv Sotone i njegova razornoga djelovanja.

Vaša djeca uče od vas.

Od svih sloboda izbora i sloboda odlučivanja izbor za brak i uređivanje vlastitoga života u braku čini se najvažnijim

Iz pera Jennifer Christie, dolazi nevjerojatna istinita priča koja se događa u siječanju 2014., a govori o slučaju silovanja koji na kraju, unatoč svemu, nije okončan abortusom.

Brak se sklapa prije djece, prije nego roditelji uopće poznaju svoju djecu. Brak su sklopili njih dvoje jedno zbog drugoga. Djeca su došla kasnije, ako su došla, i djeca će odrasti i otići svojim putem, a brak će i dalje ostati.

Velika je milost da bolesnici i patnici dožive svoju bolest kao dar i blagoslov za sebe i svoju obitelj.

Upoznao sam ih u Međugorju. Već su nekoliko puta bili u Lurdu i Fatimi.

Stranica 1 od 22