Sadržaj s oznakom: fra Mario Knezović

U emisiji "O, tempori" Laudato televizije analiziramo psihološko i duhovno stanje hrvatskoga društva u vremenu korone, kao i medijski utjecaj na stvaranje histerije i podjela. Gost je novinar, društveni analitičar i župnik u Župi sv. Petra i Pavla u Kočerinu u BiH, fra Mario Knezović.

U emisiji Agape, urednik ai voditelja fra Maria Knezovića, u petak 23. rujna 2023. gostovao je jedan od najboljih teologa Crkve u Hrvata, a možemo reći i u Europi dr. fra Tomislav Pervan. U emisiji su razgovarajući dotaknuli brojne teme, od kojih izdvajamo samo neke:

Što je konačni plan Agende 2030? Čemu vode mjere straha, priče o gladi, ratovima, nestašici itd?

Svečano je proslavljena Mala Gospa na Šćitu. Sveto misno slavlje u 11 sati je uz koncelebraciju ostalih svećenika predvodio fra Mario Knezović.

Prenosimo osvrt fra Maria Knezovića o slučaju svećenika koji je odbio krstiti dijete lezbijskog para, a koji je odjeknuo u medijima

Hoćemo li išta naučiti od Rose Parks koja se kao crnkinja nije htjela ustati bijelcu u javnome prijevozi? Tada je ona rekla NE zakonu prisile i segregacije. Većina tadašnje američke javnosti je kazala: Pa što, trebala se dići, vlast je tako odlučila, da je poštivala mjere ne bi je progonili itd.

Živimo li kao kukavelj kojoj svijet nalaže pravila ili živimo kako Isus kaže? Zašto tako olako prihvaćamo poganske stilove života?

Poslušajte snažnu propovijed fra Maria Knezovića izgovorene u Međugorju

U ovoj propovijedi poslušajte zbog čega smo bolesni i zašto čovjek i civilizacija srlja u propast!

Daleko sam od onih teza i parola kako moramo biti jedinstveni, kako ćemo nestati, kako prijeti nekakav nacionalizam itd. Ne pijem olako priče iz političkih torova – istih onih kojima je u ime naroda jako dobro.

Ti si kriva! Ti si taj koji uvijek pokvari moj dan! Dosta mi je više tvojih kritika!

Kako sotona zavodi ljude?

Riječi zahvale, poticaja i program proslave - Stoljeće i pol župe Kočerin - iznosi fra Mario Knezović

 

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gost je bio Marijan Krajinović, muž, otac, poduzetnik, trajni đakon.

U emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje u petak 27. svibnja 2022. gostovali su bivši nogometaši: GORAN GRANIĆ bivši nogometaš Varteksa i Hajduka, a sada trener u HŠK Posušje, i KRISTIJAN LOPAC bivši nogometaš, a sada menadžer.

Fra Mario Knezović u petak 22.4. u župnoj dvorani crkve sv. Josipa na Plovaniji u Zadru održat će javnu tribinu uz predstavljanje svoje nove knjige "Šutnja je izdaja u zlu vremenu".

Stranica 1 od 18