Sadržaj s oznakom: fra Mario Knezović

Gost fra Mariu Knezoviću u njegovoj emisiji Agape od petka 8. listopada 2021. bio je Dražen Bušić, vjernik laik – evangelizator.

Emisija Agape od petka 24. rujna 2021. ugostila je poznatoga hercegovačkog franjevca, doktora biblijskih znanosti koji je imao posebna predavanja svojim studentima na temu poslanica sv. Pavla.

Krist nam poručuje: Ne bojte se!

Poslušajte govor fra Maria Knezovića sa Festivala slobode koji se održao ovu subotu 18. rujna u Zagrebu.

U emisiji AGAPE od petka 17. rujna, gostovali su ljudi koje ne treba puno najavljivati: Nenad Čanak iz Novoga Sada; Ante Prkačin iz Slavonskoga Broda; Milojko Pantić iz Beograda i Adrian Vuksanović iz Boke Kotorske. Tema emisije je bila vrlo aktualna: Srpska pravoslavna crkva: nacionalizam ili evanđelje?

"Savjest nema alternativu. Sloboda kretanja nema alternativu. Moralno nasilje mora stati. Savjest jest, mora biti i ostati posljednje mjerilo naših odluka.

U emisiji Agape fra Mario Knezović ugostio je fra Marinka Vukmana, franjevca koji više od 40 godina služi kao misnik u Njemačkoj.

U ovom kratkom poticajnom predavanju fra Mario odgovara na pitanja onih koji ga pitaju kako može biti imun na negativne ili pozitivne komentare koje prima?

U mnogim marijanskim svetištima i župama u petak je započela devetnica Velikoj Gospi.

“Koja radost. Crkva u Hrvata ima 61 mladomisnika. Mogu svi mediji svijeta pljuvati na Crkvu i svećenike, ali ne mogu nadjačati molitve svoga puka za duhovna zvanja. Idite mladomisnici i nosite Krista ovom svijetu. Nema kompromisa u navještaju. Isus je Istina, a ne kompromis!”-napisao je fra Mario Knezović na svom Facebook profilu.

Kako sotona zavodi ljude?

'Unatoč opskurnim napisima i prešućivanjima ne možete sakriti grad na gori'

Čuti nešto iz prve ruke uvijek nas vodi na izvore.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović govorili su fra Miro Šego, Zvonimir Ostojić, Goran Kujundžić i fra Jozo Zovko.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović gost je bio Ante Prkačin.

U emisiji emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović gost je bio dr. fra Robert Jolić!

Motor našeg kršćanskog života jest MOLITVA! Najvažnija Gospina poruka u Međugorju je MOLITE, MOLITE, MOLITE!

Stranica 1 od 17