Sadržaj s oznakom: Gospine poruke

„Draga djeco! S vama sam, da vas vodim na putu obraćenja jer, dječice, vašim životima možete približiti mnoge duše mom Sinu. 

Vidjelica Ivanka Ivanković Elez imala je redovito godišnje ukazanje 25. lipnja 2022. 

9. lipnja 1984.
„Draga djeco! Sutra navečer molite za Duha istine. Posebno vi iz župe. Jer vama je potreban Duh istine da možete prenositi poruke onakve kakve jesu, ne dodajući im ni oduzimajući bilo što, onako kako sam ja kazala. Molite da vas Duh Sveti nadahne duhom molitve, da više molite. Ja, vaša Majka, kažem vam da malo molite. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!“

O lijepih li Gospinih poruka

„Draga djeco! Gledam vas i Bogu zahvaljujem za svakog od vas, jer On mi dozvoli da sam još s vama, da vas potičem na svetost.

Dragi moji! Isus želi da nam Njegova Majka bude svjetlo naših dana.

"Molim obitelji župe da mole obiteljsku krunicu" - rekla je Gospa u poruci 27. rujna 1984. Molitva krunice je po sebi zajedništvo s Marijom i Isusom u radosti, žalosti i slavi.

Objavljeno u Duhovni kutak | 27.4.2022.

Kako danas moliti?

Moliti treba srcem. Tako nas Gospa uči. Što to znači? Ne moliti iz običaja i navike! Moliti srcem znači prije svega moliti s ljubavlju. Zdusno.

Gospa je u svojim poruka televiziju spomenula nekoliko puta:

Draga djeco! Gledam vas i vidim da ste izgubljeni.

Osim temeljnih evanđeoskih poruka, Gospa nas poziva na pohađanje svete Mise, na ispovijed, klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu, na pobožnost Duhu Svetomu te čitanje Svetog pisma.

Objavljeno u Duhovni kutak | 23.4.2022.

Gospa upozorava!

Gospine poruke uvijek ohrabruju i pune su pozitivnih i poticajnih riječi, no nije oklijevala desetak puta reći da nekih stvari nismo ni svjesni, da neke ne shvaćamo, da neke nismo učinili…

Kako danas moliti? Moliti treba srcem. Što to znači? Ne moliti iz običaja i navike!

Objavljeno u Duhovni kutak | 8.4.2022.

Gospine poruke o postu

Dječice, tko moli ne boji se budućnosti, a tko posti ne boji se zla. (iz poruke od 25. siječnja 2001.) Danas vas pozivam da molite i POSTITE na moje nakane, jer sotona želi uništiti moj plan. (iz poruke od 25. kolovoza 2011.)

U Međugorju nam je rekla: „Ja sam vaša majka i uvijek želim da budete bliže Ocu… Ja sam vaša majka i želim vam pomoći…

Stranica 1 od 17