Sadržaj s oznakom: Gospine poruke

„Draga djeco! Molite, svjedočite i radujte se sa mnom, jer Svevišnji me i dalje šalje da vas vodim na putu svetosti. 

“Ne želim nikoga siliti na ono što sam osjeća i ne želi, iako sam imala za župu posebne poruke, kojima sam željela probuditi vjeru svakog vjernika.

„Draga djeco! S radošću vas sve pozivam, dječice, koji ste se odazvali mome pozivu, budite radost i mir.

Na današnji dan, svega dva mjeseca nakon što se Gospa ukazala u Međugorju,  25 kolovoza 1981, nečemu izuzetnome su svjedočili mnogi župljani Međugorja, svećenici i ljudi iz okolnog područja.

"Gospine poruke o oprostu:

„Draga djeco! Pozivam vas da budete molitva za sve one koji ne mole.

Poruke u kojima Gospa spominje krunicu:

„Draga djeco! Moje je srce radosno jer kroz ove godine vidim vašu ljubav i otvorenost mom pozivu.

Ukazanje, koje je trajalo 5 minute (18:41h -18:46h) , Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj. Nakon ukazanja vidjelica Ivanka je rekla:

9. lipnja 1984.
„Draga djeco! Sutra navečer molite za Duha istine. Posebno vi iz župe. Jer vama je potreban Duh istine da možete prenositi poruke onakve kakve jesu, ne dodajući im ni oduzimajući bilo što, onako kako sam ja kazala. Molite da vas Duh Sveti nadahne duhom molitve, da više molite. Ja, vaša Majka, kažem vam da malo molite. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!“

O lijepih li Gospinih poruka

Osim temeljnih evanđeoskih poruka, Gospa nas poziva na pohađanje svete Mise, na ispovijed, klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu, na pobožnost Duhu Svetomu te čitanje Svetog pisma.

Dragi moji! Isus želi da nam Njegova Majka bude svjetlo naših dana.

"Molim obitelji župe da mole obiteljsku krunicu" - rekla je Gospa u poruci 27. rujna 1984. Molitva krunice je po sebi zajedništvo s Marijom i Isusom u radosti, žalosti i slavi.

Stranica 1 od 16