Sadržaj s oznakom: Međugorje

Zadnja Gospina poruka od 25. kolovoza 2023. sastoji se od pet rečenica. U tih pet rečenica, riječ 'srce' upotrijebljena je čak 4 puta i to ovako:

Sherry i Ron osam su godina čeznuli za vlastitim djetetom.

Zagrepčanki su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

Galerija Naša Majka Međugorje i ove godine organizira manifestaciju “Umjetnost Brotnja” koja će se održati u četvrtak 14. rujna s početkom u 20 sati.

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Na današnji dan preminuo poznati mariolog i teolog Otac René Laurentin, jedan od najuglednijih svjetskih mariologa.

Gospa je u svojim porukama od početaka ukazanja često pozivala na pobožnost klanjanja, i upravo su njezine poruke, poput ove „Ja sam uvijek prisutna kad se vjernici klanjaju. Tada se dobivaju posebne milosti.“ (poruka 15. ožujak 1984.) – bile poticaj fra Slavku Barbariću da u večernji molitveni program uključi ovu pobožnost.

Bog kaže: "Prizovi me u nevolji svojoj i izbaviću te, a ti me proslavi!"

Nakon što je ova četverogodišnja djevojčica hodočastila u Međugorje, događa se cijeli niz čudesa. Majka koja je prikazala svoje molitve Kraljici mira za ozdravljenje svoje kćeri, nisu bile uslišane, bar ne na način za koji ju je molila.

Od petka, 1. rujna, mijenja se satnica molitvenog programa. 

Gisela pripovijeda: “Sve do dvanaeste godine imala sam dječju vjeru, no onda je moje zanimanje za Boga oslabilo, a potom i nestalo. S petnaest godina oboljela sam od ekstremne bulimije.

Na klanjanju u Međugorju svoj život sam predala Bogu vapijući: "Uzmi sve od mene, samo Ti budi u mom srcu!"

Ispovijed pomaže obraćenju i ozdravljenju

Hrvati za sebe kažu da su marijanski narod.

Bliži se svetkovina Velike Gospe. Ovih dana u Gospinim svetištima sve je više hodočasnika., piše magnifikat.hr.

Ove godine kao da je priprema za 41. Godišnjicu Gospinih ukazanja nekako posebno jaka! Kad kažem JAKA, mislim na jaku duhovnu borbu, jake napade nemira, ljutnje, sumnje, sukoba… kao ni iz čega izranjaju nevidljivi neprijatelji koji žele ukrasti tvoj mir i sigurnost. 

Stranica 1 od 43