Sadržaj s oznakom: Međugorje

Gospa se u Fatimi ukazala 6 puta i to uvijek u određeni dan: 13. dan u mjesecu.

Toga se dana u veljači u meni nešto slomilo. Jesam li bila tako sigurna u sebe? Svake se godine prisjećam toga poslijepodneva, mirisa bolnice, Sarinih suza…

Brončani kip sv. Leopolda Bogdana Mandića već godinama je ovdje u Međugorju kraj starih ispovjedaonica. Ispred njega se nerijetko ljudi zaustave u molitvi, pripremajući se za sakrament pomirenja. U vrijeme…

Papa Franjo je odredio da je moguće organizirati hodočašća u Međugorje uvijek pazeći da ne budu tumačena kao priznanje poznatih događaja koji još zahtjevaju ispitivanje sa strane crkve, objavio je to na današnji dan prije godinu dana mons. Henryk Hoser na svetoj misi u Međugorju uz apostolskog nuncija u BiH mons. Luigina Pezutta.

Gospin mjesec svibanj započeo je ove prekrasne sunčane nedjelje, na svetkovinu sv. Josipa Radnika i na 3. Uskrsnu nedjelju. Toplina sunca kao da je nagovijestila jedan novi početak i jednu veću aktivnost domaćih i stranih hodočasnika u međugorskoj župi koja svakog Gospinog mjeseca ponovno živne.

Gospa je više puta spominjala molitvu i devetnicu Duhu Svetomu (molitve tijekom devetnice nalaze se nakon Gospinih poruka):

Na početku ovoga svjedočanstva moram reći da sam se ja sv. Josipa sjetila samo na Božić kada bi izvadila njegovu figuricu iz kutije i stavila je u jaslice ispod bora.

Martin dojmljivo pripovijeda kako je postao vjernik Katoličke Crkve: „Potječem iz ortodoksne židovske obitelji. Jednoga me je dana poznanica povela sa sobom u katoličku crkvu.

Kraljica Mira međugorskim se vidiocima ukazuje gdje se god oni u određeno vrijeme nalaze.

Svim našim čitateljima, župljanima župe Međugorje, hodočasnicima, prijateljima, svim ljudima dobre volje diljem cijeloga svijeta, SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS želi portal medjugorje-info.com.

U video zapisu kojeg vam donosimo u nastavku, možete poslušati predivnu pjesmu "Međugorski Uskrs".

Mogućnost za svetu ISPOVIJED - Ponedjeljak, utorak i srijeda za župljane - prije jutarnje svete mise. 

U subotu 26. 3. 2022. mladi iz župa Ravnog i Trebinje zajedno sa svojim župnikom don Ivanom Bijakšićem bili su na jednodnevnom hodočašću u u Međugorju.

Svećenik Juan Carlos Zapata, rođen je 25. prosinca 1966. godine u Kolumbiji.

O čudotvornom izlječenju svjedočila je i majka djevojke koja se rodila s trajnim oštećenjem vida, a prije četiri godine doživjela je čudotvorno izlječenje upravo u Međugorju.

Stranica 1 od 39