Sadržaj s oznakom: Međugorje

Ove izjave nisu ovjerene papinim pečatom i potpisom, ali su nam prenešene preko svjedoka kojima se može vjerovati. Stoga ih, ipak, uvrštavamo u "Dokumente".

Svjedočanstva o brojnim ozdravljenjima nakon posjeta Međugorju ne ostavljaju ravnodušnima one koje se s njima susretnu.

Od 1. do 3. listopada 2021. u Međugorju je boravila i grupa od 46 hodočasnika Iz Albanije. S njima su i dva svećenika i četiri časne sestre. Hodočasnici dolaze iz različitih gradova Albanije: Shkodër (Skadar), Lezhë (Lješ) i Tirana.

Članice i članovi Udruge slijepih Međimurske županije nakon više godina čekanja ostvarili su svoj san te su u srijedu, 29. rujna, posjetili marijansko svetište Kraljice mira u Međugorju. Duhovno vodstvo na ovome putu bio je vlč. Leonardo Šardi, povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

U sklopu Međunarodne sportske manifestacije „Dani tenisa 2021., proteklog su vikenda  odigrane završnice turnira parova. U ženskoj konkurenciji, prvo mjesto  osvojile su Mara Zovko/Tanja Vučić koje su u finalu bile bolje u tri seta od kombinacije Latina Zovko/Ivana Sušac 6:7, 6:2, 10:4.

Velika promocija Međugorja u Španjolskoj dogodila se na pretpremijeri i premijeri dokumentarnog filma „MEDJUGORJE, Jedan poziv i za tebe“ scenarista i režisera Jesúsa García-Colomera i njegova prijatelja Borja Martineza u produkciji audiovizualne produkcijske kuće „Gospa arts“.

Globalna dobrotvorna organizacija za prehranu školske djece Marijini obroci ugostit će 2. listopada ove godine na svom drugom virtualnom obiteljskom hodočašću u Međugorju one koji se žele pomoliti i zahvaliti na njezinom poslanju. 

„Duhovne obnove vrlo su važan aspekt Međugorja.“ –  svojevremeno je istaknuo pokojni mons. Hoser u svom razgovoru za Večernji list od 5. 1. 2019. godine.

Žalosno je da netko ne priznaje tako velike plodove. Mi znamo da čovjek može lako upasti u grijeh protiv Duha Svetoga ako niječe djela Božja.

Godine 1983. doživjela sam tešku prometnu nesreću prelazeći ulicu u Chicagu.

Osjetila sam da se nešto događa, mužu sam rekla da me ne boli i da me izvadi iz kolica Colleen Willard je u braku i majka je trojice odraslih sinova.

Doći na hodočašće u Međugorje, često puta stavlja hodočasnika u problem: Što ponijeti dragim ljudima kod kuće kao suvenir sa ovog hodočašća. Neka vam ovaj tekst ponudi jedno lijepo moguće rješenje:

Zanimljivo i zabavno je bilo sinoć na terenima Sport centra Međugorje gdje je započeo drugi Lady's camp.

Sherry i Ron osam su godina čeznuli za vlastitim djetetom.

Zagrepčanki su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Stranica 1 od 38