Sadržaj s oznakom: Gospa

1.Po svjedočanstvu vidjelaca, 13. svibnja 1982., prilikom atentata na Papu, Gospa je rekla: "Njegovi su ga neprijatelji pokušali ubiti, ali ja sam ga zaštitila". Gospa šalje preko vidjelaca 26. rujna 1982. svoju poruku Papi: "Neka se smatra ocem svih ljudi, a ne samo kršćana; neka navješćuje neumorno i hrabro poruku Mira i Ljubavi među ljudima."

Posvećujem ti Majko i danas svoje srce, svoju dušu, svoj um, cijelu sebe, sve što jesam i što imam!

Ako trebate da birate između viđenja mene i sv. mise, izaberite sv. Misu jer za vrijeme mise moj Sin je s vama...

Objavljeno u Kolumne | 14.10.2021.

Ovo su Gospina vremena!

Braćo i sestre! Dvije česte napasti u molitvi su: manjak vjere i duhovna lijenost.

Već dugi niz godina od kada nas je obasjala svjetlost s visina u obliku divne mlade žene s djetetom u narjučju, svjetli nam i otvara neprestano vrata Božjega srca taj majčinski lik pokazujući koji put trebamo slijediti da bi pronašli sebe u zagrljaju Onoga koji nam je najbliži od svega.

Svjedočanstva o brojnim ozdravljenjima nakon posjeta Međugorju ne ostavljaju ravnodušnima one koje se s njima susretnu.

U listopadu smo, mjesecu posvećenom Gospi i molitvi krunice.

Gospa je radosna. Ne zbog sebe, nego kao i svaka majka, raduje se zbog nas, svoje djece. A ovaj put ponovno se raduje jer joj je dobri Otac očito produžio 'vrijeme službovanja', odnosno dopuštenja da boravi ovdje na zemlji s nama, kako bi nas i dalje prizivala na PUT SVETOSTI! Zato Gospa kaže: „Molite, svjedočite i radujte se sa mnom, jer Svevišnji me i dalje šalje da vas vodim na putu svetosti.“ (poruka 25.9. 2021.)

Kako je Gospa poslala papi krunicu koju je blagoslovila i poljubila u Međugorju?

Objavljeno u Propovijedi | 7.10.2021.

Gospa od svete Krunice

Danas slavimo blagdan Blažene Djevice Marije od Krunice.

Članice i članovi Udruge slijepih Međimurske županije nakon više godina čekanja ostvarili su svoj san te su u srijedu, 29. rujna, posjetili marijansko svetište Kraljice mira u Međugorju. Duhovno vodstvo na ovome putu bio je vlč. Leonardo Šardi, povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

U jednoj od svojih prvih poruka Gospa nam je dala sredstvo za borbu protiv Sotone:

“Molim obitelji župe da mole obiteljsku krunicu” - rekla je Gospa u poruci od 27. rujna 1984.

"Draga djeco, znam za boli, patnje i teškoće ali u mome Sinu ćete se odmoriti... Ja ću u vaša srca staviti svoga Sina i Njegovo milosrđe.

Godine 1983. doživjela sam tešku prometnu nesreću prelazeći ulicu u Chicagu.

Sonia de Freitas de Pacheco došla je u Međugorje po 19. put s grupom hodočasnika iz Perua (Latinska Amerika). Grupu čine 31 hodočasnik, a stigli su u Međugorje 13. rujna te ostaju do 24. rujna. Ona nikada ne dolazi u Međugorje za manje od 10 dana. Prije pandemije znali bi posjetiti Tihaljinu i Mostar, ali sada će samo ostati ovdje. Hodočasnici dolaze iz gradova Lima, Chiclayo i Piura i imaju tri svećenika u grupi.

Stranica 1 od 28