Sadržaj s oznakom: Gospa

Sherry i Ron osam su godina čeznuli za vlastitim djetetom.

Gail Boos iz Clevelanda, Giorgia, USA, ima 82 godine, udata je, baka i prabaka. Organizira hodočašća u Međugorje već 23 godine, a sama u Međugorje dolazi već 26 godina. Dugo godina sa svojom organizacijom „Help to the poor“ bila je službeni donator projekata fra Joze Zovke (kupili su kombi za prijevoz djece s teškoćama za centar Marija naša Nada i sudjelovali u projektu kumstva), a bila je zadužena i za organizaciju fra Jozinih duhovnih obnova za englesko govorno područje.

Zagrepčanki su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

Jednom je moj prijatelj, tijekom egzorcizma, čuo đavla kako govori: Svaka Zdravo Marija je kao udarac po mojoj glavi.

Klanjanje Isusu, doista prisutnom u slavljenju Euharistije, je najveći sastavni dio duhovnog života u Međugorju.

Vjerujem kako vam je poznata prispodoba iz Evanđelja o mudrim i ludim djevicama. Lude su one koje nisu imale dovoljno ulja u svojim lampama, pa kako je Zaručnik okasnio, ne bi ga mogle dostojno dočekati s upaljenim lampama. Zato su zatražile ulja od mudrih djevica, ali im ga one nisu mogle dati jer ne bi doteklo i jednima i drugima. Lude su stoga otišle u grad kupiti ulje, ali su zakasnile natrag. Zaručnik je već došao, vrata se zatvorila, a one ostale vani, bez dozvole ulaska na svadbenu gozbu.

“Ne želim nikoga siliti na ono što sam osjeća i ne želi, iako sam imala za župu posebne poruke, kojima sam željela probuditi vjeru svakog vjernika.

Vidioci tvrde da Gospa ne odlazi uvijek na isti način.

Objavljeno u Molitve | 8.9.2021.

Molitva Gospi u svakoj potrebi

O, slavna, milosrdna Gospo! Mnogima koji su se molili pred tvojim likom udijelila si brojne milosti.

POBOŽNOST – KROZ DEVET DANA

Privrženost prema Blaženoj Djevici Mariji razvijala se još od djetinjstva, kada je mala Gonxha Bojaxhiu, zahvaljujući pobožnim roditeljima, među brojnim aktivnostima u kojima je sudjelovala u župi koju su vodili hrvatski isusovci bila i članica Bratovštine Naše Gospe, a redovito se pridruživala hodočašćima u svetište Gospe Letničke.

Prečisto Srce Marijino, Uzroče naše radosti, blagoslovi svoje Misionarke Ljubavi!“

Svaki put kad izmolimo jednu Zdravo Mariju,kao da smo u vrtlu ubrali najljepšu ružu i poklonili je Gospi.

Želimo vam ispričati priču djevojčice Federike kojoj je predviđena nemoguća budućnost zbog teške genetske malformacije otkrivene još dok je bila u maminom trbuhu.

Pokrenuli smo molitveni zid na kojem možete ostaviti svoju nakanu. Gospa čuje vaše molitve!

Stranica 1 od 28