Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva

Povijest je zabilježila da je sveti Ignacije Antiohijski u vrijeme svoga zatočeništva neprestano zazivao ime Isusovo.

Papa Ivan Pavao II. vjerovao je u nadnaravnost krvavih suza koje su se pojavile na kipiću Međugorske Gospe u Civitavecchiji gdje je kipić pohranjen te to mjesto pokraj Rima pohode brojni hodočasnici.

Alejandra Vanney je odvjetnica koja se 90-ih preselila iz Argentine u Poljsku kako bi tamo pomogla u početku apostolskog djelovanja Opusa Dei.

Američki glumac Shia LaBeouf glumit će glavnu ulogu u nadolazećem holivudskom filmu o životu mladog svetog Padre Pija, talijanskog svećenika, stigmatika i mistika iz 20. stoljeća. Film će režirati Abel Ferrara, piše narod.hr.

Bog je već odredio vremensko ograničenje – koliko ćemo dugo živjeti i misiju koju moramo ispuniti.

Na povratku s duhovno bogatog i snažno proživljenog hodočašća, Ružica, voditeljica autobusa, razmišlja na koji bi način spomenula svakoga hodočasnika, svakome ponaosob iskazala pažnju.

Simona Mijoković u petak navečer gostovala je u emisiji More milosrđa na Laudato televiziji. Kroz iskren i emotivan razgovor posvjedočila je o svojoj burnoj i mračnoj prošlosti te kako ju je Gospodin Isus Krist iz tame izveo na svjetlo.

Video kojeg je objavila organizacija „Focus on the Family“ pod nazivom „Izbor je ponekad težak“ govori o teškim slučajevima pobačaja uključujući prenatalnu dijagnozu i trudnoću uzrokovanu silovanjem. Jennifer Christie i njen muž Jeff, u videu su podijelili svoju priču o silovanju i trudnoći, donosi Hod za život.

Kada je prestao s bioenergijom osjećao je strašan pritisak okoline, bivših "pacijenata", pao je, ponovno počeo s praksom, ali kad je konačno rekao NE, došao je Bog i otkrio svu bijedu...

Evo jedno svjedočanstvo o ozdravljenju u Međugorju koje svjedočim svim prijateljima, ali nije još objavljeno kod vas.

Svoje djetinjstvo provela sam u meni dragom mjestu Kotoribi, gdje smo u obitelji živjeli kao i svi stanovnici, njegujući kršćanski život, onako obično, ništa veliko i pretjerano.

Ove dvije mlade žene odgovorile su na Božji poziv da se pridruže vjerskom životu.
Lourdes i Gloria Salgado su iz Ciempozuelosa u Španjolskoj (u blizini grada Madrida) najmađa su djeca od mnogobrojne obitelji (7 braće i sestara), piše Aleteia.

Svjedočanstva o brojnim ozdravljenjima nakon posjeta Međugorju ne ostavljaju ravnodušnima one koje se s njima susretnu.

Poslušajte snažnu propovijed fra Ive Pavića sa svete mise u Šurkovcu

Stranica 1 od 52