Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva

Pjevačici Niki Antolos prije nekoliko je godina dijagnosticirana multipla skleroza, a poznata Feminemka sada je na svom Instagram profilu podijelila snimku staru četiri godine, kada se suočila s teškom dijagnozom. Iako joj je to razdoblje bilo teško, nije osjećala noge ni vidjela na lijevo oko, utjehu je pronašla u vjeri.

U današnje vrijeme, kada se nameće misao da je brak precijenjen i da ograničava ljude u njihovoj slobodi, te da je trudnoća prepreka vlastitu ostvarivanju kroz karijeru ili prepreka stjecanju materijalne sigurnosti, ovo svjedočanstvo otkriva potpuno drugačiju realnost.

Simona Mijoković s obitelji je provela par dana u Međugorju, a na društvenim mrežama je prepričala što je sve tamo doživjela.

Hrvoje Šuta jedan je od molitelja koji svake prve subote u mjesecu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu mole javnu mušku krunicu. Hrvoje je posvjedočio kako je dobio veliki Božji dar po molitvi krunice i Gospinom zagovoru. Poslušajte:

Uoči Svih Svetih u splitskoj župi Presvetog Srca Isusova održan je duhovni susret "Holywin – svetost pobjeđuje", katolički odgovor na obilježavanje Halloweena, odnosno Noći vještica. Crkva je bila prepuna mladih vjernika koji su s posebnom pažnjom pratili svjedočanstvo bivšeg člana sotonističkog bratstva, Marija Blaževića iz Zagreba. On je otvoreno podijelio svoju životnu priču i opisao kako se preobratio.

Sin jednog od najcjenjenijih vođa palestinske islamističke skupine Hamas u susretu s jednim kršćanskim misionarom dolazi u kontakt s Biblijom i počinje upoznavati Isusa Krista. Prelazi na kršćanstvo i seli se u Ameriku.

111 dana hoda, susreta i žuljeva. I više od 3300 kilometara zahvalnosti i ljubavi. Biljana i Ivica iz Osijeka su se uputili na svoje putovanje života na Camino, Santiago de Compostele. Za Danas.hr Ispričali što je najvrijednije s čime su se susreli

Isus nas može izbaviti. Bilo to posredstvom nekog duhovnog otkrića, profesionalnog savjetovanja ili lijekova, On ne želi da budemo zatočeni na mjestu punom neprestanog nemira, brige i tuge.

Ove je godine navršava se 150. obljetnica rođenja bl. Vladimira Ghike i 10. obljetnica njegove beatifikacije. Evo njegove priče koju donosi Aleteia:

"Biblija je moja terapija...od Biblije nema ništa jače na svijetu"

Molitveni susret mladih „Mladifest“, koji okuplja hodočasnike diljem svijeta u hercegovačkom mjestu Međugorje, pokrenuo je pokojni fra Slavko Barabrić, nadahnut Duhom Svetim.

Gdje je nada kad nema nade? Životna priča malog Josiaha odgovara na ovo pitanje koje život često nameće nama ljudima.

Povijest je zabilježila da je sveti Ignacije Antiohijski u vrijeme svoga zatočeništva neprestano zazivao ime Isusovo.

Papa Ivan Pavao II. vjerovao je u nadnaravnost krvavih suza koje su se pojavile na kipiću Međugorske Gospe u Civitavecchiji gdje je kipić pohranjen te to mjesto pokraj Rima pohode brojni hodočasnici.

Stranica 1 od 64