Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva

Reper, aktivist, glumac i pisac Lonnie Rashid Lynn, poznat pod umjetničkim imenom Common, rođen je 13. ožujka 1972. u Chicagu u američkoj saveznoj državi Illinois u obitelji odgojiteljice dr. Mahalie Ann Hines i Lonnieja Lynna, košarkaša ABA-e, piše glas koncila.

Fra Ivo Pavić karizmatski svećenik koji svakog vikenda u malom bosanskom mjestu Šurkovac okuplja na tisuće vjernika dotaknuo se u emisiji Laudato Tv i Međugorja. Mišljenja je kako su biskupi morali na samom početku priznati Međugorje koje je autentično te kako su ljudi hladni prema Međugorju. Smatra da se o Međugorju i viđenjima u Međugorju u Hrvatskoj vrlo malo govori te da bi to trebalo promijeniti. Istaknuo je i kako je ovdje počela klica njegova zvanja te je u prvim godinama Gospina ukazanja, u vrijeme komunizma često hodočastio u Međugorje.

Doktor Landgale, iz New Yorka pripovijedao je o jednom odanom kršćaninu, koji je bio pregažen automobilom.

Sherry i Ron osam su godina čeznuli za vlastitim djetetom.

Svećenik Alfar Antonio Vélez zahvalan je što mu je majka odbila pobačaj.

Jednoga jutra stajala sam pred velikim željeznim vratima mjesne policije i istražnog zatvora.

Zagrepčanki su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

Poznato je kako danas u svijetu sporta postoje klupski kapelani, odnosno svećenici koji prate momčad na utakmicama. Kad je riječ o SAD-u, većina klubova (franšiza) koji se natječu u najjačim ligama baseballa (MLB), američkog nogometa (NFL) i košarke (NBA) također imaju svoga kapelana.

Zaručili su se na blagdan Male Gospe a vjenčali na Presveto Srce Isusovo! Slučajno? Naravno da ne, Bog im je dao znak.

Katolički svećenik Stephan Schmidt u Njemačkoj bio je u svojoj redovitoj posjeti bolnici.

Prije krštenja u Duhu Svetom, svjedoči fra Pavić, sve što je činio bilo je besplodno....

Posvjedočila bih vam što su Bog i Djevica Marija činili u mome životu.

Dvadesetogodišnjak vidio u snu brata koga je abortirala njegova majka prije 17 godina!

"Često je slučaj da je Crkva osobito živa na mjestima koja su progonjena. U Egiptu kršćani umiru zbog prava da žive svoju vjeru. Ovdje u Njemačkoj crkve su zatvorene ili pretvorene u muzeje. To me rastužuje."

Deset godina nakon što mu je obitelj ubijena, ovaj mladi koptski kršćanin ustrajan je u oprostu teroristima. Bilo je to prije 10 godina, ali bol je i dalje sirova. U noći na petak, 31. siječnja 2011., u terorističkom napadu ubijena je 21 osoba, a 79 je ranjeno ispred koptske crkve u Aleksandriji u Egiptu, piše Aleteia.

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Dr. Mighelia Espinosa (Cebu, Filipini) bolovala je od raka.

Stranica 1 od 51