Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva

Amerikanka Lolo Jones (39) sjajna je sportašica koja je poznata i po tome što je nastupila na zimskim i ljetnim Olimpijskim igrama. Na ljetnima se natjecala u atletici, dok je na zimskima nastupila u bobu. No, Jones je poznata i po tome što kao kršćanka još nije bila s muškarcem. Za to čeka da uđe u brak s pravom osobom.

Rođen sam 1953. godine u Međugorju u katoličkoj obitelji i vjerski odgojen.

S tako malo katoličkih svećenika u Amazoni, Pomoć Crkvi u nevolji pruža prijeko potrebnu podršku sjemeništarcu Rolissonu Afonsu.

Na 4. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji se održavao u Ludbregu 21. i 22. svibnja, u svetište Predragocjene Krvi Kristove slijevale su se rijeke hrvatskih obitelji, iz svih naših biskupija i nadbiskupija, javlja Hrvatska Katolička Mreža.

Gloria Polo je Kolumbijka, zubarka koja se bavila aerobikom. Jednog dana sprži je grom. No događa se čudesno ozdravljenje, obnavljanje tijela, no pougljenile noge su joj htjeli amputirat. Ona moli Boga – i Bog joj vraća život u noge.

Voljela bih podijeliti svoje iskustvo s vama što se tiče ljubavi.

Liječnici su Chelsei Bannatyne rekli nikada neće moći zatrudnjeti. Zamislite njezino oduševljenje kada ju je Bog blagoslovio s njezinom čudesnom bebom!

Seksualno me zlostavljala osoba s kojom sam u rodbinskoj vezi kad sam pohađala prvi razred osnovne škole!

Objavljeno u Svjedočanstva | 17.5.2022.

Isuse, sredi to!

Ispred jednoga od fakulteta parkirah auto. Nije bilo puno mjesta. Uvukao sam se.

Bilo je to davne 2000.god…Dogodilo se u Walsinghamu, pokrajini Norfolk, državi Engleskoj. Bilo mi je tada 23.god. i sjećam se sebe tada - „izranjena do boli“.

Marta Ramos danas je majka 3,5 godišnje Tereze i 2-mjesečne Sare. Ova rođena Zagrepčanka završila je Fakultet elektrotehnike i računarstva i dobila priliku raditi diplomski u Njemačkoj. tamo je upoznala svog supruga, Portugalca. Marta je u 20 tjednu trudnoće doznala da njezina nerođena kćer ima teške anomalije srca i unutrašnjih organa. Unatoč prijedlozima liječnika da pobaci, odlučila se boriti za život i zdravlje svog djeteta….

TONY CETINSKI progovorio je o važnosti vjere u svom životu.

U nedjelju 13. svibnja 1917. u Iriskoj dolini Igralo se troje spomenute djece. U podne ugledali su bljesak.

Toga se dana u veljači u meni nešto slomilo. Jesam li bila tako sigurna u sebe? Svake se godine prisjećam toga poslijepodneva, mirisa bolnice, Sarinih suza…

“Isus u mojoj obitelji bio je potpuna nepoznanica. Jedina osoba koja je molila na svoj jedini način na koji je znala jest moja majka. Svjedočanstvo o svetoj Moniki ohrabrilo je moju majku ‘kad je mogla Monika, mogu i ja‘. Tako je krenula hodočastiti u Međugorje i Sinj za mene i oca”, posvjedočio je na otvorenom susretu zajednice Nanovo rođeni mladi fratar Ivan Marija Đuzel

Imam Antonija! Imala sam jako teško i obilno krvarenje na početku trudnoće, jako željene osme za osmo dijete... Molila sam samo da bude u redu, da moje dijete ( za koje još nije ni bilo potvrđeno da je tu) živi ...

Stranica 1 od 56