Sadržaj s oznakom: Duhovni kutak

Naziv Papinska misijska djela u skraćenom se obliku često označuju početnim slovima tih triju riječi: PMD. To su ustanove Katoličke Crkve koje se bave pomaganjem siromašnoj braći i sestrama u misijskim krajevima svijeta, molitveno i materijalno.

Godina priprave za svečanu obnovu posvete svijeta Božjemu milosrđu počet će na blagdan sv. Ivana Pavla II. u petak, 22. listopada u povodu 20. obljetnice od prve posvete koju je sveti papa učinio u Svetištu Božjega milosrđa u Łagiewnikima u Krakovu 17. kolovoza 2002. godine.

U trećoj emisiji s. Ljubice Kovač iz Batina karaj Posušja, poznate po liječenju pripravcima iz prirode (nakon emisija o želucu i kožnim bolestima) na Maria Vision TV-u, poslušajte novu temu o NEPLODNOSTI.

Ove izjave nisu ovjerene papinim pečatom i potpisom, ali su nam prenešene preko svjedoka kojima se može vjerovati. Stoga ih, ipak, uvrštavamo u "Dokumente".

1. Ne mora se sve postići u najkraćem roku. Bog ima svoju jedinicu vremena

1. Čvrsto i radosno vjerovati da je Isus Krist "Put, Istina i Život" i da je On "Svjetlo istinsko koje rasvjetljuje čovjeka" (Iv 1,9) te prihvatiti Isusa i evađelje svim srcem.

Marino Restrepo, poznati kolumbijski propovjednik i misionar, održao je u SC Lukavec predavanje na temu Euharistija: najuzvišeniji čin na Zemlji. Govorio je o snazi Euharistije, sakramenata i važnosti istih za život katolika i vjernika.

Zdravi ljudi često zaborave kako svuda oko nas žive osobe koje imaju zdravstvenih problema s očima, bilo da su slabovidne ili, nažalost, potpuno slijepe. Upravo zato je jedan dan u godini, 15. listopada, proglašen Međunarodnim danom bijeloga štapa, to jest kao vrijeme kada se posebno prisjećamo onih koji su rođenjem ili pod nesretnim okolnostima uskraćeni za blagodati vida.

Što ti bolest ima reći o Bogu?

Objavljeno u Duhovni kutak | 20.10.2021.

Sedam glavnih grijeha

Uzmi malo vremena i provjeri kako stojiš sa sedam glavnih grijeha

Talijanski kratki dokumentarni film nedavno je preveden i na hrvatski jezik.

Gubitak svake pojedine duše donosi mi žalost.

Zamislite da imate tjelohranitelja koji je u svakom trenutku s vama vama.

O. James Manjackal MSFS, održava molitvu ozdravljenja uživo na engleskom jeziku u petak, 15. listopada u 15:30h. Virtualna molitva imat će simultani prijevod na hrvatski jezik te ćete ju moći pratiti putem PDS YouTube kanala.

1. I kolerik može postati svetac.

7 ključeva sretnog kršćanskog života:

Stranica 1 od 48