Obećala je iduće godine darovati još jedno ...

Zadranka je izazvala veliko zanimanje korisnika Facebooka nakon što je na toj društvenoj mreži, u grupi ‘Kupi prodaj Dalmacija’, objavila da – poklanja automobil.

– Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potribi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox – riječi su koje su izazvale nevjericu, no Zadranka Filomena u razgovoru za Dalmatinski portal kazala je kako je automobil zaista otišao u prave ruke.

– Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvero djece i živi u Splitu – kaže Filomena i objašnjava da joj je rođak ponudio automobil, no kako već ima svoj odlučila je pokloniti ga.

– Rekao da radim s njom što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati – otkrila je Zadranka, samohrana majka 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje koja za život zarađuje radeći noćne smjene u pekarnici u Trogiru. Sin tinejdžer, kaže, na nju je izuzetno ponosan.

– Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: ‘Mama, ti si čudo!’, a još nešto ću vam reći kada pitate za njegovo auto. Iduće godine ćemo darovati i Corsu koju ja vozim jer će sin kupiti novo auto kada položi, a ne trebaju nam dva… – otkrila je Filomena.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Vrhovni sud poništio odluku kojom se zabranjuju ograničenja vjerskog bogoslužja, biskup kaže da je religija "bitna" tijekom pandemije
02. Dicembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.