U Bibliji piše: Znajuć, da kušanje vaše vjere gradi strpljivost.

A strpljivost neka ima savršeno djelo da budete savršeni i potpuni, bez ikakva nedostatka.

(Jakov 1,3.4 ŠA) Ljudska strpljivost se razvija kroz tegobe. A ne samo to, nego se hvalimo i nevoljama znajući, da nevolja vodi k strpljivosti; (Rimljanima 5,3 ŠA) Naše strpljenje ovisi o kvaliteti naše zajednice s Bogom. U Bibliji piše: Ovdje je strpljivost svetih, koji drže zapovijedi Božje i vjeru Isusovu (Otkrivenje 14,12 ŠA) Božji narod je međusobno strpljiv.

U Bibliji piše: Sa svom poniznošću i krotkošću, sa strpljivošću podnoseći jedan drugoga u ljubavi. (Efežanima 4,2 ŠA) Strpljivi će baštiniti obećanja. U Bibliji piše: Želimo ipak da … ne omlitavite, nego budete nasljedovatelji onih koji po vjeri i strpljivosti baštine obećano. (Hebrejima 6,12 JB) Budite strpljivi do Gospodnjeg dolaska. U Bibliji piše: Strpite se dakle, braćo, do dolaska Gospodinova! Gle, poljodjelac iščekuje dragocjenoga roda iz zemlje, i strpljivo čeka dok ne primi dažd, rani i kasni. Strpite se dakle i vi, i utvrdite srca svoja, jer se dolazak Gospodinov približi. (Jakov 5, 7.8 ŠA)

Zanima te i ovo?
Svećenik iz Rijeke svjedoči o čudesnom ozdravljenju! Na Uskrsni ponedjeljak malenom Petru Šimunu Bog je darovao komad crijeva neophodan za život
15. April 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.