U međugorsku župu hodočasnici iz cijelog svijeta dolaze od 24., odnosno 25. lipnja 1981. godine, kad je šestero djece posvjedočilo da su razgovarali s Gospom – Kraljicom Mira.

Znanstvena istraživanja, koja su vršili Francuzi, Talijani i Austrijanci, dala su rezultate koji govore u prilog vidiocima. Ni gotovo 35 godina nakon prvih svjedočenja vidjelaca o ukazanju Blažene Djevice Marije, dolasci hodočasnika u župu Međugorje ne jenjavaju.

Mjesec travanj prepoznatljiv je i po prvom većem dolasku hodočasnika. Zatekli smo ih kako mole kraj Gospina kipa, obilaze Brdo ukazanja, Križevac i sudjeluju na misama u crkvi sv. Jakova… U Međugorju trenutačno boravi više skupina hodočasnika. Kako smo doznali u Informativnom centru Mir Međugorje, u župi borave: Talijani, Nijemci, Austrijanci, Francuzi, Ukrajinci, Amerikanci, Vijetnamci, Korejci, Španjolci, Poljaci, Mađari, Englezi, Irci, Slovenci…, a hodočasnici u Međugorje dolaze, kako je zabilježeno, iz 110 zemalja svijeta, prenosi Večernji ba.

Kako tvrde mnogi hodočasnici, čuda iz Međugorja su velika. Ogledaju se u čudesnim ozdravljenjima, obraćenju, potpunoj ispovijedi, molitvenom središtu cijeloga svijeta...

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
IN MEMORIAM - GENERAL BLAGO ZADRO
16. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok