Poštovani čitatelji, nakon četiri godine uspješnog rada došlo je vrijeme za naše novo internetsko ruho.

Budite bez brige, u suštini nismo mijenjali ono najbolje, ali smo poslušali vaše želje i sugestije te dodatno obogatili vaš omiljeni gastro portal i učinili ga još korisnijim i jednostavnijim.

Vodilja je bila, kao i u samim početcima, prezentirati informacije koje gastronome najviše i zanimaju, pa smo tako dodatno olakšali pronalazak omiljenih gastro destinacija u Bosni i Hercegovini. Tu je i dalje jednostavan servis koji olakšava dostavu hrane, servis za pronalazak osoblja, te sve ono što je vezano za ugostiteljstvo.

Portal u novoj verziji je puno moderniji, tehnički zahtjevniji te će svim čitateljima omogućiti još kvalitetnije informacije kao i opće snalaženje na istom.

Također, izdvajamo interaktivnu kartu za jednostavan pronalazak gastro objekata u Bosni i Hercegovini, a uskoro će biti online i aplikacija za pametne telefone koja donosi zanimljive novine.

Našim receptoljupcima nudimo sjajnu priliku da sami sudjeluju u kreiranju svojih profila sa originalnim receptima i ujedno budu nagrađeni za svoj trud i znanje. Povodom redizajna portala osigurali smo bogate nagrade za najbolje recepte koje korisnici postave, a više o nagradnoj igri pročitajte na linku (http://moj-restoran.info/novosti/nagradna-igra-dodaj-svoj-recept-i-osvoji-vrijedne-nagrade/)

Sve ovo, ali i više od toga nalazi se na redizajniranom gastro portalu, stoga vas pozivamo da nas posjetite i pratite sve novosti koje tek dolaze.

O ukusima ne raspravljamo ali informacije serviramo!
Moj-restoran.info (http://moj-restoran.info)

Puno korisnih informacija, jednostavan način pronalaženja informacija, bolje pretraživanje

Poštovani čitatelji, pred Vama su prve veće izmjene dizajna našeg i Vašeg internetskog portala. Sve funkcionalnosti su ostale iz prijašnjeg prikaza, a veći broj čitatelja, veći broj članaka i još poneka novina koju ćemo uskoro uključiti, zahtijevali su ovaj iskorak.
 
Portal u novoj verziji je puno moderniji, tehnički zahtjevniji te će svim čitateljima omogućiti još kvalitetnije informacije kao i snalaženje!

Zanima te i ovo?
Znate li za sveti plašt svetog Josipa? Donosimo i posvetnu molitvu
20. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.