Đakovačko-osječka nadbiskupija i Ured za mlade HBK raspisali su od 22. travnja 2015. natječaj za izbor himne Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se pod geslom „Krist, nada naša“ (usp. 1 Tim 1, 1) održati 29. i 30. travnja 2017. u Vukovaru.

Na natječaj je prispjelo sedam radova, koje je preslušalo i ocijenilo peteročlano ocjenjivačko tijelo sastavljeno od struke, članova Ureda za mlade i predstavnika Nadbiskupije. Nakon prispjelih ocjena rezultati natječaja su:

1. mjesto – Josipa Dević (autorica teksta), Adrijana Baković (autorica glazbe), Viktor Kesler (aranžman)

2. mjesto – RiM, Ivan Lastovčić (autor teksta), Ružica i Maja Nedić (autori glazbe), Slavko Nedić (aranžman)

3. mjesto – Krešimir Jakumetović (autor teksta i glazbe).

Svima koji su poslali svoje radove organizatori od srca zahvaljuju na uloženome trudu koji su pokazali prigodom ovoga natječaja te se nadaju susretu u Vukovaru 2017. godine. „Podsjećamo kako po pravilniku Natječaja prvonagrađeni rad postaje vlasništvo Nadbiskupije i podložno je promjenama, ukoliko se procjeni kako su nužne za skladan vizualni identitet susreta, uz zadržavanje izvorne ideje“, stoji u priopćenju Organizacijskog odbora SHKM 2017. - Vukovar. A. Banović

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
SVJEDOČANSTVO: Fr. John Chepela Mulenga iz Zambije
18. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok