Rock legenda i jedan od osnivača benda Megadeath i prvih članova benda Metallica, Dave Mustaine, dao je jedan ekskluzivan i intiman intervju za Alex Jones.

Dave Mustaine pričao je o svom iskustvu kao glazbenik ali i političkim događajima pa i o svojoj odluci da postane Kršćanin. Objasnio je i zašto rock bendovi uvijek ulaze u sotanizam i zašto vjeruju da tako bolje sviraju. Time Mustaine potvrđuje da postoji jedan organizirani sustav sotonizma unutar glazbene scene.

Odbacivanje sotonizma, Mustaineu je obitelj i Bog na prvom mjestu: "Skužio sam npr. da ne mogu skakati iz aviona kako što sam to činio prije. Sad gledam svoju djecu i sin mi kaže kako želi kao tata skakati iz aviona. Rekao sam sebi, da sam u to vrijeme bio lud i sad se pitam kako biti svom dijetetu uzor", rekao je Mustaine.

U vezi vjere rekao je da je skužio da njegova upletenost u okultizam, koji je popularan u glazbenoj sceni, gotovo uništio život. Pričao je o jednom gorkom trenutku kada je gledao na nebo pa mu se ukazao križ, koji ga je doveo do odluke da ide u crkvu. "Rekao sam sebi. Što više imaš za izgubiti? I tako je sve počelo", zaključio je Dave Mustaine.

Pogledajte ovdje cijeli intervju koji traje sat vremena:

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Župne obavijesti i molitveni program u Međugorju (1. - 7. ožujka)
27. Febbraio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.