OPET je preskupa veza između New Yorka i HRT-a. Nakon što su lani u posljednji tren sredili prijenos Marinovog finala protiv Japanca Keija Nishikorija, i ove sezone, na putu do obrane Grand Slam naslova na US Openu, HRT ne može pratiti najboljeg hrvatskog tenisača.

S Prisavlja su Indexu jutros priopćili da pregovaraju o otkupu prava, no kako doznajemo malo je vjerojatno da će uspjeti postići dogovor. Problem je, dakako, u cijeni.

"HRT je u ovom trenutku još u pregovorima oko prijenosa polufinalnog i finalnog susreta na US Openu. Napominjemo, međutim, kako je prošle godine cijena finalnog meča bila veća od cijene cijelog turnira, dok je ove godine čak dva i pol puta veća od prošlogodišnje cijene", kazali su nam.

Podsjetimo kako je to izgledalo lani, kada je HRT objavio da su pregovori izašli iz sportskih okvira te da su upotrijebljeni i diplomatski kanali. Cijena paketa koji se u pravilu prodaju godinama unaprijed za HRT bila je 500 tisuća eura, što znači da su pojedinačni mečevi danas u višemilijunskoj sferi. HRT se nije odlučio na kupnju paketa. 2014. nisu mogli računati na Čilićevu senzaciju, no isti pristup zadržali su, naslovu unatoč i ove sezone.

Čilić večeras iza 23 sata na US Openu za finale i mogućnost obrane naslova igra protiv Novaka Đokovića. Nije ga pobijedio nikad u karijeri u 13 odigranih mečeva. Meč možete gledati na Eurosportu koji ima ekskluzivna prava. Srpski RTS također prenosi meč na svom prvom programu.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Gospa nije nikad sama
12. Agosto 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.