Sadržaj s oznakom: Duhovni kutak

Theta iscjeljivanje (Theta Healing® Croatia) predstavlja spiritističku iscjeliteljsku tehniku New agea koju je utemeljila američka intuitivka i iscjeliteljica Vianna Stibal[4]. Stibal je 2008. godine u Idaho Fallsu ( SAD) osnovala Institut Theta iscjeljivanja, pod nazivom The ThetaHealing® Institute of Knowledge (THInK®).

Neka imena na ovom popisu mogla bi vas iznenaditi

Objavljeno u Duhovni kutak | 17.1.2022.

Zamke okultnog

Svi oni koji prakticiraju bilo koji oblik okultnog su u suprotnosti s prvom Božjom zapovijedi. Oni razbijaju okove života i ljubavi koja ih ujedinjuje s Bogom i snagom Zloga predaju se u strašno ropstvo.

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je don Damiru Stojiću postavio ovo pitanje:

Deset uputa kako ispravno sudjelovati na svetoj misi

Što je ono što nama manjka? Mi se zovemo kršćani, a jesmo li to?

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si Ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni.

Kako Crkva gleda na fenomen duhovnih, karizmatskih pokreta i seminara koje oni organiziraju?

S početkom pandemije koronavirusa vjernici diljem svijeta su iskusili nemogućnost prisustvovanja svetoj misi i odlaska u crkvu. Iako su se u međuvremenu mnoge crkve ponovno otvorile, u nekim mjestima još uvijek postoje stroga ograničenja, a i sami vjernici izbjegavaju javna okupljanja.

Supružnici Ivo i Andrea Gabrić dolaze iz Splita, po zanimanju su pravnici te roditelji petero djece. Drugoj po redu, kćerki NORI sa sedam mjeseci dijagnosticiran je Williamsov sindrom.

Pater Arek ovog puta piše o jednom važnom problemu koji se često javlja tijekom molitve i svima je manje - više poznat. Jeste li ikada osjetili dosadu tijekom molitve? Ako jeste onda je ovo tekst za vas.

Objavljeno u Duhovni kutak | 9.1.2022.

Nakon primanja pričesti

Nakon primanja pričesti, ne treba se pokloniti praznom tabernakulu ili oltaru.

Znamo da je mnogima nakon blagdana žao skinuti božićno drvce koje je tako lijepo obasjavalo i ukrašavalo kuću.

Inicijativa ''Biblija kroz 365 dana'' u sklopu projekta ''Muževni budite'' ponovno će započeti 1. siječnja 2022. godine. Organizatori ovom prilikom pozivaju i izazivaju sve, a osobito muškarce, na svakodnevno čitanje Svetoga pisma u periodu od godine dana.

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode ovu subotu, 1. siječnja u 15:30h.

Prvi dan nove godine započinje svetkovinom Bogorodice Marije.

Stranica 1 od 50