Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva

'Pola srca' je hrvatski brend keramičkih predmeta iza kojih stoji dirljiva životna priča jedne djevojčice i njezinih roditelja. Iza brenda stoji bračni par Ana i Marko Ravlić iz Čazme. Ana je po struci medicinska sestra, a Marko ekonomist, ali ih je život odveo u jednom skroz drugačijem smjeru.

Iva Brčić, nekada jedan od najtraženijih fotomodela, a danas supruga i majka četvero djece otkrila nam je što se zapravo krije iza slave, glamura i bljeskova fotoaparata. Rane iz djetinjstva koje su ostavile neizbrisivi trag odvele su je u ovisnost, a lijek je bio samo u Bogu i molitvi.

Angela iz irskog grada Carlowa, 2013. godine posvjedočila je o čudesnom ozdravljenju njezina supruga Jima na čijem se mozgu 2006. pojavio veliki zloćudni tumor:

"Vratio sam se iz Međugorja shvaćajući da se više nikada ne mogu vratiti medicini koju sam prakticirao. Naša me Majka uputila da budem najbolji liječnik koji mogu biti, da svakodnevno vidim siromašne i da slijedim nauk Crkve njezina Sina", svjedoči John Bruchalski, 62-godišnji suprug, otac i ginekolog.

U listopadu 2022. Ignatius Press objavio je njegove memoare, koji bilježe ono što Bruchalski naziva svojim “milostivim putem do obraćenja”. Knjiga nosi naslov Two Patients: My Conversion from Abortion to Life-Affirming Medicine (Dva pacijenta: moj prelazak s pobačaja na medicinu koja potvrđuje život), piše Aleteia.

Vjerujte, molite se, ne odustajete nikada. Koliko god mislili da niste zaslužili Gospinu pomoć, učinit će to za vas kada se najmanje nadate. 

Hvaljen Isus i Marija! Bog je od mojeg života učinio čudo, jednostavno me spasio i vratio u život.

Htjela bih posvjedočiti o svome susretu s Gospodinom Isusom, odnosno o svome obraćenju.

Međugorje neumorno poziva na promjenu vlastita života. Manje-više nitko ne ostaje ravnodušan. Nekoga je u Međugorje dovela čista znatiželja i on se vratio kući posve promijenjen, drukčiji, radosniji, sretniji…!

30.05.2006. na Ivanu Aršku imala sam nezgodu na maturalcu.

Evo samo nekoliko od mnogih milosti koje je ova gospođa primila od našega Gospodina: ozdravljenje od teške alergije, ozdravljenje od tumora na jajniku, oslobođenje od straha, ozdravljenje krvi...

Drugu srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu misno je slavlje u Josipovu svetištu u Karlovcu predvodio vlč. Duje Kurtović, župnik svetog Franje Ksaverskog iz karlovačkog naselja Švarča u srijedu 25. siječnja 2023. godine. Koncelebrirao je mons. Antun Sente, ml., rektor Svetišta.Pjevanje su animirali članovi župnog zbora sa Švarče, a vjeru je svjedočio prof. dr. Vladimir Lončarević.

Ljubav je ovo koja nadilazi svaku religijsku i kulturnu pripadnost. Ona je kršćanka, on musliman. Ona je Rimljanka, on Libanonac. Bila je to ljubav na prvi pogled. Deset godina čekanja, strahova. Molitva jednom Bogu, postojanost u vjeri, jak i iskren osjećaj nagradio ih je i utješio.

Znate koja su mi najdraža svjedočanstva? Ona koja počinju s ”dolazim iz katoličke obitelji”.

Časna sestra Elvira u ljeto 1983. godine napušta sigurnost samostana u Torinu kako bi u ruševnoj kući započela živjeti s mladima s ulice.

Svjedočanstvo ozdravljenja po zagovoru svete Maravillas od Isusa.

Stranica 1 od 59