Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva iz Međugorja

Već nekoliko dana prije svoje smrti fra Slavko se tužio da se ne osjeća dobro.

Rita Falsetto, suradnica fra Slavka Barbarića, pomagala mu je u njegovim projektima od 1993. pa sve do njegove smrti 2000. godine. Nakon toga još neko vrijeme provela je u Međugorju u skrovitoj, ali učinkovitoj službi Svetišta.

U Međugorju je boravila grupa hodočasnika iz Kanade. Voditeljica hodočašća bila je gospođa ANGELA MAZZA, talijanskog porijekla, ali je rođena i odrasla u Torontu (Kanada). Ona nam je posvjedočila o…

U petak 13. listopada 2023. u talijanskim novinama La Nuova Bussola Quotidiana izašao je članak o obraćenju Sabrine Buonadonna. Sabrina Buonadonna ima 33 godine, rodom je iz Napulja, ali živi u Gaeti. Nakon petnaestogodišnjeg života homoseksualne orijentacije posvetila se Bogu, evangelizirajući i šireći Božju riječ preko Instagram stranice katoličke blogerice.

Na adresu našeg portala stiglo je zanimljivo svjedočanstvo jednog čitatelja iz Zadra kojem sveti Mihael arkanđeo pomogao u neobičnoj situaciji. Da su naši anđeli uvijek uz nas, da nas paze i čuvaju a kad je to potrebno i interveniraju kod nemogućih zadataka, dokaz tome je ovo iskustvo našeg čitatelja:

Nieves je odlučila svakodnevno moliti svetu krunicu i postiti kako bi se njezin suprug Esteban Arce obratio.

“Iz tame ovisnosti u radost obitelji”. Tako ova obitelj definira čudesno Božje djelo u svom životu, a koje je od mladih narkomana učinilo evangelizatore i roditelje desetero djece.

U Međugorju je na hodočašću protekli vikend (22. -24. 9.) bilo i pedesetak hodočasnika iz Gorskog Kotara: župe: Čabar, Tršće i Prezid sa župnikom don Hrvojem Mandićem, župnikom u te tri župe i članom zajednice Omnia Deo. Kao duhovna pratnja s njim bila su još dva bogoslova i dvije časne sestre iz iste zajednice.

Već kada je bila u majčinoj utrobi, liječnici su savjetovali pobačaj zbog teških dijagnoza koje su joj prognozirali.

Svjedočanstvo Lucy Rodríguez iz Portorika

Portoriko se nalazi oko tisuću milja od Floride (Sjeverna Amerika) u Karipskom moru. Sastoji se od više otoka (Veliki Antili) među kojima je najveći otok Portoriko. Naziva se 'slobodna pridružena država' jer je jedno od Američkih vanjskih područja.

Hodočasnik Goran Ivančić i ove godine hodočasti u Međugorje iz Velike Gorice na tri glavne nakane: prestanak bogopsovke, pobačaja i izvanbračnih odnosa. Kako ističe, na putu moli i za to da se hrvatski narod vrati molitvi krunice jer krunica je ta koja donosi blagoslov onome koji je moli.

Na adresu portala medjugorje-info.com stiglo je još jedno svjedočanstvo čudesnog ozdravljenja. Kad se ova obitelj predala u Božje ruke, potekla je milost kakvoj se nisu ni nadali. 

Ponekad u životu možete se roditi i više puta. Pietro Giovetti iz Italije čovjek je koji iza sebe ima ovakvo iskustvo. Prvi veliki izazov s kojim se morao suočiti bilo je, u dobi od dvadeset godina, oslobađanje od demona ovisnosti o drogama.

U Međugorju je boravila skupina od 40 talijanskih hodočasnika koji su došli uglavnom iz sjevernih pokrajina Italije: Lombardije, Piemonta i Veneta, okupljeni preko agencije za hodočašća Rusconi Pellegrinagi.

U Međugorju je značajan pad broja talijanskih hodočasnika. Ipak pokoje oveće grupe talijana počele su dolaziti u većem broju oko njihovog tzv. Ferragosta, odnosno naše Velike Gospe, kada većina tvrtki u Italiji uzima kolektivne godišnje odmore.

Stranica 1 od 12