Želimo vam iz dana u dana govoriti: Istina je da Bog postoji.

Ako imate kušnje i napasti, ja vam ponavljam da Bog postoji. Prvih dana ukazanja, sjećam se, tako sam jako osjetila Božju ljubav.

Prije sam mislila da je Bog negdje gore na nebesima i tko zna koliko nas On uopće sluša. Onda su počeli dolaziti hodočasnici i bolesnici i mi smo počeli zagovarati i moliti Gospu za ozdravljenja. Vidjeli smo ljude koji su bili u kolicima i koji su ustali, počeli hodati i zahvaljivati Bogu, a mi smo se pitali je li to naša molitva, ili Gospina molitva, ili tko zna čiji zagovor…

Tko zna kako se ovo čudo stvorilo? Malo-pomalo i mi smo počeli rasti u vjeri i počeli smo spoznavati i zahvaljivati Bogu za sve ono što radi u nama, preko nas i preko svih onih ljudi koji ovamo dolaze i koji svjedoče Gospinu ljubav. Na poseban smo način osjetili da nam je Bog blizu, da je Bog s nama, da je među nama, da je svaki dan prisutan u našem životu i zato smo svaki dan zahvalni Gospi na njezinoj prisutnosti.

Ja još i dalje imam ukazanja svakoga dana i svaki put kad preporučam Gospi ljude koji ovamo dolaze, na poseban način bolesne, uvijek kažem: „Molim te, draga Majčice, pomozi im da shvate, da prihvate da je ovaj život tako kratak, da ga iskoriste u svetosti, da se odluče za svetost.“ Iskoristite ovo vrijeme kao milosno vrijeme jer Gospa je s nama i ona uvijek ponavlja: „Ja zagovaram pred Bogom za vas.“ Kao što je učinila u Kani Galilejskoj, i danas ponavlja: „Učinite ono što On traži od vas.“ Nemojte se bojati svega onoga što je Božje jer u trenutku kad otkrijemo Boga, kako Gospa kaže, otkrit ćemo radost i osjećat ćemo potrebu da nosimo drugima radost koju Gospa i Bog svaki dan daju nama.

Zanima te i ovo?
Modrić se s ocem slikao ispred kuće svog djetinjstva, koju su četnici spalili
24. July 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.