Župnik župe sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima Antun Sente st. najavio je u programu Hrvatskoga katoličkog radija da će doček našeg srebrnog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića biti nakon večernje mise koja je u 18.30 sati.

Župnik župe sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima Antun Sente st. najavio je u programu Hrvatskoga katoličkog radija da će doček našeg srebrnog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića biti večeras u toj župi. Svečani doček bit će ispred crkve nakon mise koja je u 18.30 sati, javlja IKA.

Govoreći o svom župljaninu Kovačiću, Sente st. rekao je kako vjeruje da Mateo duboko proživljavaju ovakve uspjehe. Spomenuo je da je Kovačić od malih nogu vezan uz crkvu i župu sv. Antuna gdje je ministrirao, našao ženu i vjenčao se. Čitav njegov život i današnji dani obilježeni su vjerom, izjavio je Sente.

Kao zanimljivost spomenuo je da je Kovačić zatražio da mu se na finalnu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu donese zastava svetišta sv. Antuna Padovanskoga iz Zagrebu i on je u njoj primio i medalju i nije se od nje odvajao od nje do sinoć. Slika Matea s medaljom i zastavom svetišta hit je na društvenim mrežama.

loading...

30-mladifest-program.jpg

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Biokovo krije tajne – što se dogodilo na ovoj planini prije točno 71 godina?
23. July 2019.

Medjugorje-info.com uses cookies to improve functionality of website and to adjust advertising system.