Sadržaj s oznakom: Mateo Kovačić

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe okupio je veliki broj izvođača i probudio interes publike i šire javnosti. Na koncert pozivaju brojni glazbenici, a njima se pridružio i Mateo Kovačić. 

Hrvatki reprezentativac Mateo Kovačić uoči nogometne utakmice u Ligi nacija pridružio se ostalim poznatima koji su putem društvenih mreža Laudato TV-a pozvali posjetitelje na koncert 'Progledaj srcem'.

Svečani doček srebrnog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića u župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima započeo je misom na kojoj je i sam nazočio.

Župnik župe sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima Antun Sente st. najavio je u programu Hrvatskoga katoličkog radija da će doček našeg srebrnog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića biti nakon večernje mise koja je u 18.30 sati.

Da ne zaboravlja odakle potječe, hrvatski je reprezentativac Mateo Kovačić pokazao je kada je ovio zastavu sesvetskog svetišta sv. Antuna Padovanskog.

Sinoć su u polufinalnoj utakmici naši Vatreni još jednom pokazali zašto svi pjevamo ''srce vatreno'' i dokazali koliko u zajedništvu i ljubavi možemo!

Mateo Kovačić, nada europskog nogometa: ‘Kada netko vjeruje u Krista, ne boji se đavla’

Tri dana prije finala Lige prvaka između Liverpoola i Reala u Kijevu igrači obje momčadi bile su potpuno spremne za veliki okršaj. Raduje činjenica, i Hrvatska se time može ponositi, da će naš nogomet u finalu imati čak tri predstavnika. Za Real igraju Luka Modrić te Mateo Kovačić, dok u dresu Liverpoola čvrsto temelje obrane drži hrvatski stoper Dejan Lovren.

Mateo Kovačić, hrvatski reprezentativac i član Real Madrida danas je posjetio Međugorje.

Naš projekt dobio je potporu Matea Kovačića...Program “I Ti to možeš” podržao je i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Mateo Kovačić.

Ne dozvoljavam da se psuje pred da mnom Boga, neki prihvaćaju to, a neki ne...trudim im se objasniti, ali nažalost ponekad je uzalud jer ako čovjek sam ne želi vjerovati ja ga na to ne mogu nagovoriti.

Mateo Kovačić je jedna od najvećih nada europskog nogometa.