Sadržaj s oznakom: Gospine poruke

„Draga djeco! Neka vam ovo vrijeme bude vrijeme molitve.“

Iz Gospinih poruka u kojima se spominje uskrsnuće

Draga djeco, pozivam vas da kroz molitvu i milosrđe što bolje upoznate moga Sina. 

U Gospinoj poruci, koju je dala preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo (2.11.2014.), u jednom dijelu Gospa nam kaže:

Euharistija je duša Crkve, srce Crkve, božanski izvor iz kojeg trajno pijemo milost i snagu za život.

Gospine poruke o odricanju i žrtvi:

Gospa nas potiče da s ljubavlju i radošću slavimo i proživljavamo najradosniji susret s Bogom.

„Draga djeco! Obraćajte se i obucite se u pokorničke haljine i osobnu duboku molitvu te u poniznosti tražite od Svevišnjega mir. 

„Draga djeco! Molite se sa mnom za mir jer sotona želi rat i mržnju u srcima i narodima. 

Donosimo vam Gospine poruke koje je dala na Božić, na rođendan našeg Spasitelja. Kroz cijelo ovo vrijeme, čitajući srcem, umom i dušom poruke koje odišu prizorima rođenja malog Isusa u našim srcima i životima, možemo primjetititi da je cijelo vrijeme i uz naše živote koračala Majka Marija te da smo i mi sami rođeni iz Njene svete utrobe da u ovoj dolini suza i bola svatko od nas bude jedinstveno svijetlo koje pronosi Radosnu vijest - RODIO SE SPASITELJ. Njegovim rođenjem i mi smo nanovo rođeni, to je naš jedini i pravi početak. To je ujedno i naš rođendan. Povodom rođenja Spasitelja našega Isusa Krista želimo i Vama da pronađete zvijezdu koja će Vas Vašim putem povesti u Betlehem da mu se tamo zajedno poklonimo i da nam njezino svjetlo obasja hod kroz 2017. godinu. Gospinim suradnicima svaka poruka je smjerokaz za bolje sutra, za budućnost, za vječnost...

„Draga djeco! Danas vam nosim mog sina Isusa, da budete njegov mir i odsjaj vedrine i radosti neba. 

Draga djeco, danas kada svjetlost rođenja Isusa obasjava cijeli svijet na poseban način s Isusom u mojim rukama, molim da svako vaše srce postane Betlehemska štalica u kojoj će se roditi moj sin i da vaši životi postanu svijetlo njegova rođenja.

„Danas vas želim pozvati na ljubav prema bližnjemu. Budete li htjeli ljubiti bližnjega, više ćete osjetiti Isusa, napose za Božić.“ (19. prosinca 1985.)

Što od nas očekuje betlehemsko Djetešce

Gospine poruke u kojima spominje Duha Svetoga

Gospa nam u svojim porukama želi pomoći da doživimo Božić kao milostan susret s Kristom koji se želi roditi u našim srcima.

Stranica 1 od 18