Sadržaj s oznakom: Obraćenje

Kao dobri katolici ne možemo nego biti zadovoljni pozitivnim utjecajem kojeg su imala Gospina ukazanja u Međugorju posljednjih godina.

Što nam Gospa poručuje o molitvi, postu, obraćenju, čitanju Božje riječi i svemu drugome što nam je potrebno na našem životnom putu, govori vidjelica Vicka u ovome audio zapisu.

Znate koja su mi najdraža svjedočanstva? Ona koja počinju s ”dolazim iz katoličke obitelji”.

Janet, irska hodočasnica, puna istinske radosti pripovijeda: „Bila sam katolkinja od rođenja. Išla sam na misu svake nedjelje, ali samo iz navike.

Objavljeno u Svjedočanstva | 26.12.2022.

Obraćenik Božićne noći

Živio sam svakako dok se nisam obratio

13. 05. 2016. godine, Seth Cowan je umro zbog blokade glavne arterije koja je dovela do srčanog udara. Samo 10% ljudi preživi taj napad. On je bio jedna od osoba koja je preživjela zbog čuda koje mu je Bog dao, piše novizivot.net.

Dr. Nasir Sadiki musliman je kojem su liječnici prognozirali da će najvjerojatnije do sutradan umrijeti. Ako preživi, govorili su, najvjerojatnije neće vidjeti na jedno oko, čuti na jedno uho i bit će mu oštećen mozak. Mislili su da Nasir spava no on je čuo tu zlokobnu prognozu i onda u strahu od smrti – zavapio Bogu: “Bože, ako te ima, ozdravi me!”

Ruth je rođena u muslimanskoj obitelji i ima 26 godina. Njezina šira rodbina pripada plemenskoj zajednici s najvećom muslimanskom populacijom u Indoneziji, međutim ona je odlučila obratiti se na kršćanstvo, što u toj zemlji nije nimalo bezazleno, piše nedjelja.ba.

Kada se moj otac vratio iz Međugorje, bio je drugi čovjek. Otada je svakodnevno odlazio na svetu misu i molio krunicu. Redovito je postio i išao na svetu ispovijed.

Predao je Bogu sve osim jednog - grijeha homoseksualnosti, ali znao je, ne može se spasiti ako se ne odrekne svakog grijeha, svakog!

Ovo je priča o potraćenoj mladosti i propalom životu jednog mladića kojeg je Bog promijenio. Radi se o problematičnom tinejdžeru koji je sanjao da bude šef mafije, no Bog ga je usmjerio prema Kristu i sportu.

Poznati židovski glumac i komičar Gad Elmaleh, omiljen u Francuskoj, najavio je svoje obraćenje na katoličku vjeru, proces u kojem je, kako kaže, presudnu ulogu odigrala Djevica Marija, javlja CNA

Marcel sam pripovijeda: “Moja majka je bila osvjedočena vjernica i uvijek se za mene molila: borila se za moje sadašnje i vječno dobro.

Žena za koju se vjerovalo da je prva muslimanka koja je osvojila titulu kada je 2010. bila okrunjena Miss SAD-a, obratila se na kršćanstvo, javlja christiantoday.

Veliki Sveče ...............! Ti si posvetio svoj život i istrošio svoje snage za spas kršćana i povratak zalutalih k Bogu.

Američka glumica i nekadašnja uspješna manekenka Shari Rigby se na Instagram profilu predstavlja kao kršćanka. Dijeli svoje svjedočanstvo, pozitivne misli, potiče na molitvu te zahvaljuje na svojem suprugu, braku i djeci.

Stranica 1 od 7