Ispovjedaonica svijeta: Prof. dr. Darinka Glamuzina o prvim danima Gospinih ukazanja

U novom izdanju emisije „Ispovjedaonica svijeta“ koja se emitira u programu Prvog TV voditeljica Ivana Grbavac ugostila je prof. dr. Darinku Glamuzina, pedijatara neonatologa SKB Mostar i profesoricu Pedijatrije na Medicinskom fakultetu u Mostaru, koja je u vrijeme prvih ukazanja bila je liječnica u Domu zdravlja Čitluk. „Zar je već prošlo 35 godina“ – uz smiješak se zapitala dr. Glamuzina.

Svjedočeći o samim počecima ukazanja u Međugorju, naglasila je kako je u Čitluk došla iz jednog drugog dijela tadašnje države, te da joj je u ovoj u sredini sve bilo novo, a kad je krenuo događaj bio je nevjerojatan i ekstreman.

Dr. Glamuzina govori kako je bila odgajana kao pravovjerni liječnik u duhu skeptičnog materijalizma, te da joj je to sve bilo smiješno i primitivno te je mislila je kako će se to u narodu brzo završiti te da će se raskrinkati kao besmisleno igranje djece s nečim čemu oni nisu dorasli. Iako je s puno predrasuda krenula u sve to, zapravo se na kraju pokazalo kao sasvim nešto drugo.
Cijelu emisiju pogledajte u nastavku…

Označeno u