Živite po njenim porukama, i ne bojte se

Dragi moji! Isus želi da nam Njegova Majka bude svjetlo naših dana.

Nju je poslao da rasprši naše tmine i da nam ponovno zasvijetli sunce pravde. Kao što je Otac poslao svoga Sina, tako i Isus Nju šalje Tko je sada uzme, on se ponovo rađa, postaje Isusovim bratom i sestrom.

Bez Nje, ni jedno stvorenje se ne može uzdizati ni postati građaninom Neba. Po Njoj smo spašeni, jer Sin Božji je uzeo Njeno tijelo i Njenu krv. Naša Majka je jedina dostojna da svome Sinu pripravi, prvi i drugi dolazak. Njeni bolni trudovi su započeli.Ona traži jasle rađanja.

Braćo i sestre! Predajte se Njoj da bi vas ona mogla oblikovati po svojoj volji. Izvan Njene utrobe nema spasenja. Budite i ostanite njezini Ivani. Ne puštaj te je iz ruku. Živimo u samom vremenu velikih iskušenja, vremenu modernizma koji se uvukao u sve predjele Crkve poput moljca koji sve izjeda, u vremenu velikih kataklizmi koji prijeti optstanku na zemlji. Da, dragi moji, da, bezakonje je uhvatilo maha i ne zaustavlja se.Ovaj svijet, kao nikada dosada, se udaljio od svoga Stvoritelja i zato sve dublje propada i tone.

Ali i ne bojte se! Sve je u Isusovim rukama. Naš Bog pun ljubavi, milosrđa, strpljivosti i praštanja. Nikada ne kasni i nepogrešiv je. Doći će u pravi čas. Ustrajno molite s Majkom, jer Ona je sada na poseban način s vama, da vam isprosi milost Duha Svetoga koji će vas voditi i braniti u danima velike tjeskobe.

Budi čvrsti i postojani u Isusu. Ponavljam vam sve više ljubite Isusa u Majci. Vaše molitve neka budu sve predanije i pouzdanije. Ovo je vrijeme Majke koja sabire sa svih strana Isusovu ratobornu djecu. Čas je došao kad će po njoj ponovno zablistati novo nebo i nova zemlja.

Sjetite se Noe koliko mu je trebalo da napravi veliku čvrstu korablju. Taj čas je među nama. Ne tražite sreću izvan Nje. Sve što se ne bude našlo ispod Njenog djevičanskog plašta će nestati sa lica zemlje.

Vaša najveća briga je: ŽIVITE PO NJENIM PORUKAMA, I NE BOJ SE. Ljubite je svim srcem, jer je tu Isus najosjećajniji.

Sve vas blagoslivljam u ime Isusa Krista. Mir vama!