Nakon snimke na kojoj fitness trener i glumac Mario Valentić vježba u crkvi, u znaku protestiranja mjerama, Don Damir Stojić na svom je Facebook profilu najnovijom fotografijom s Valentićem pokazao čin kršćanske ljubavi i oprosta.

Nakon što je fitness treneru i bivši glumac Mario Valentić na svom Facebook profilu objavio snimku na kojoj vježba u jednoj zagrebačkoj crkvi, a potom ju izbrisao, komentare je uputio i Don Damir Stojić. Međutim, najnovija objava na Facebook stranici popularnog svećenika govori o novom prijateljstvu.

Na fotografiji je zajedno s Valentićem koji je zbog videa postao meta oštrih kritika.

‘Dragi župljani i vjernici, znam i razumijem da ste i vi duboko povrijeđeni, razočarani i žalosni zbog ovog čina, ali ja vas molim da se ponašamo kao kršćani te da očuvamo svoje dostojanstvo i poput Isusa i mnogih svetaca opraštamo te da pronađemo način da nam ovo svima bude na rast i posvećenje. Poput Isusa izgovorimo riječi: „Oče, oprosti im, ne znaju što čine!“ (Lk 23,24), napisao je, između ostalog, župnik, don Damir Stojić u utorak da bi u srijedu navečer objavio fotografiju s Marijem Valentićem te ju opisao riječima:

Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala!’, poručio je Stojić u objavi koju je u samo nekoliko trenutaka lajkalo na tisuće pratitelja. U komentarima hvale njihovu pomirbu. Oprost je najveći dar u kojem istovremeno najviše dajemo i primamo! 

Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala! #milosrđe #friends #opraštanje #kava #fitness #svetamatislobode

Objavljuje Don Damir StojićSrijeda, 2. prosinca 2020.

 Istu fotografiju objavio je i Mario na svom Instagramu. 

"Iskrenost, dobrota i mir. Hvala don Stojiću", napisao je Mario u opisu fotografije

Zanima te i ovo?
Papa Franjo uputio čestitku novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu
21. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.