Župa sv. Spasa na splitskim Mejašima u srijedu organizira misu za legendarnog košarkaša Kobea Bryanta čija je tragična smrt u šokirala svijet. Vjernici su obaviješteni putem Facebooka.

"Kao vjernici pozvani smo moliti jedni za druge, posebno za naše voljene. Budući da je puno nas voljelo ovoga velikoga sportaša i čovjeka, organiziramo ovaj događaj kako bi se svi zajedno za njega pomolili i u Gospodinu pozdravili do viđenja u Nebu. Stoga, Župa Sv. Spasa – Mejaši, poziva sve vjernike, sportaše, posebno košarkaše na svetu Misu zadušnicu koju ćemo imati za tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta, njegovu kćer Giannu i za ostale preminule sportaše. U propovijedi ćemo razmišljati o sportskom, obiteljskom i vjerničkom životu, posebno kod Kobea Bryanta. Gspodine, i svjetlost vječna neka mu svijetli. Počivao u miru, amen. Volimo te.

Nakon mise otići će do obližnjeg košarkaškog terena te uputiti 24 šuta u spomen na broj koji je Bryant nosi u Lakersima.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
"Ona ne radi, ona je samo majka i kućanica"
20. February 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.