Trebamo Vašu pomoć – podržite nas! Rad na stranici zahtijeva mnogo vremena i financijskih sredstava. Iz tog razloga smo uveli mogućnost da nas vi, čitatelji portala Medjugorje-info podržite svojim donacijama. 

Kako je s vremenom portal postajao sve obimniji i sadržajniji, početni resursi su postali nedovoljni da zadovolje sadašnje potrebe i unaprijede naše mogućnosti. Svojim donacijama ćete podržati nesmetan rad i daljnji razvoj ali najviše svima zajedničku nam povjerenu misiju i poslanje - Trijumf Marijinog Bezgrješnog Srca u svijetu.

Nama je veliki izazov i čast svoje apostolsko poslanje voditi digitalnim putevima, pronalaziti načine i mogućnosti kako bi naviještali Krista, utjelovljenu Božju riječ i priopćavali drugima mnogoliku Božju milost.

Pavlovom opomenom "Jao meni ako evanđelja ne navješćujem" (1 Kor 9,16) pozvani smo odgovoriti na taj izazov. Izazov smo prihvatili i pokrenuli Medjugorje-info sa naglaskom na međugorsku duhovnost i Gospine poruke.

Gospine poruke su ništa drugo doli evanđelje izrečeno jednostavnim riječima i majčinskim srcem a Međugorje koje je Gospa posvetila svojim ukazanjima postalo je znak vremena u kojem živimo. Vođeni Njezinim riječima, brigom, opominjanjem i nepresušnim izljevima milostima naše sredstvo evangelizacije u ovom Gospinom vremenu je - biti Njene ispružene ruke.

'Budite svjetlo i ispružene ruke ovom nevjernom svijetu da bi svi upoznali Boga ljubavi'

'Budite moje ispružene ruke u ovom svijetu koji Boga stavlja na zadnje mjesto'

'Budite moje ispružene ruke, ruke ljubavi za sve koji su se izgubili, koji nemaju više vjere i nade'

To je naša misija!

Podržite nas prema svojim mogućnostima, bez obzira na iznos, svaka donacija potaknut će nas u naporima da povećamo kvalitetu portala s ciljem da međugorska duhovnost dođe do svakog doma i srca. I to nije sve! Vašim docijama ostvarujete popust u našoj web trgovini koja se nalazi OVDJE a gdje će te pronaći poklon za svoje najbliže, prijatelje ali i za sebe. Svakom donacijom većom od  200 kuna ostvarujete popust i dobijete prigodan dar.

Donaciju možete uplatiti karticom (kreditnom ili debitnom) putem interneta na PayPal račun portala Medjugorje-info ili na devizni račun koji Vam donosimo u nastavku:

IBAN: HR4123400093215227645
swift: PBZGHR2X
PBZ

Kunski račun 
IBAN: HR7223400093232118764 
SWIFT:PBZGHR2X

Vrsta uplate: M

Za sva pitanja možete nam se obratiti na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vašu potporu možete iskazati na jedan važan i značajan način, a to je MOLITVA. Duhovna podrška koju nam izražavate na taj način ima snagu providjeti sve naše potrebe. Od srca svima unaprijed hvala! Neka vas dobri, milosrdni i svemogući Bog po zagovoru Kraljice mira, blagoslovi i čuva od svakog zla.

Uredništvo i suradnici portala Medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Tjestenina sa sjemenkama suncokreta
11. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.