U petak 25. lipnja je 40. OBLJETNICA GOSPINIH UKAZANJA. Svete Mise na hrvatskom jeziku su u 6, 7, 8, 9, 11 sati i središnja svečana sveta misa u 19 sati koju će predvoditi provincijal fra Miljenko Šteko.

Novost ove godine je da će se na samu obljetnicu ukazanja, 25. lipnja, prvi put održati PROCESIJA S BRDA UKAZANJA - mjesta gdje se Gospa prvi put ukazala - do crkve sv. Jakova u Međugorju.

Nakon molitve Vjerovanja i 7 Očenaša, procesija će s Podbrda krenuti u 16.30 kako bi sudionici došli do župne crkve prije početka večernjeg molitvenog programa, odnosno molitve krunice u 18,00 sati.

Iza krunice, na prostoru Vanjskog oltara biti će procesija sa Gospinim kipom u 19 sati iza koje započinje središnje euharistijsko slavlje.

Kao i svakog 25. u mjesecu, odmah nakon mise bit će zajedničko klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu, koje će se nastaviti u tišini do 7 sati ujutro.

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 3.8.2021.
03. August 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.