Župa Međugorje na 3.nedjelju došašća organizirala je Adventsku večer. Organizirala se cijela Župa i na temeljima stare župne crkve sve pripremili za druženje župljana i svih ljudi dobre volje.

Lijepo okićena božićna drvca i ugodan ambijent upotpunili su radosni trenutak velikom mnoštvu koje se sinoć odazvalo i provelo par sati na svježem zraku i u ugodnom društvu. Svi su svojim prisustvom učinili iščekivanje Isusovog rođenja još ljepšim, sebe i svoju obitelj još radosnijom.

Za organizaciju ovog hvale vrijednog događaja pobrinuli su se župljani. Uz božićne pjesme, prigodnu hranu i piće, radost i razgovor ispratila se 3. Nedjelja došašća. Ono što je možda i najvažnije u cijeloj ovoj priči je želja za spajanjem druženja župljana i pomaganja siromašnima i potrebitima. Naime, posjetitelji su mogli kupiti određene proizvode i rukotvorine i time pomogli rad Ureda za potrebite u župi Međugorje i šire. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u fotogaleriji. medjugorje.hr.

Zanima te i ovo?
Pomoćni biskup Tirane i Drača iz Albanije, mons. Arjan Dodaj sa grupom mladih iz Albanije na Mladifestu
02. August 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.