Večeras je u Međugorju u dvorani sv. Ivana Pavla II. predstavljena knjiga “Prije nego odrastem”, autorice Ivane Milićević.

Ivana je rođena 31. listopada 1997. godine, a živi u Donjem Malom Ograđeniku u Općini Čitluk. Osnovnu školu završila je u Čerinu, a prirodoslovnu gimnaziju u srednjoj školi dr. fra. Slavka Brbarića u Čitluku. Studentica je Hrvatskog jezika i književnosti na Sveučilištu u Mostaru.

“Priča o knjizi je nekako krenula na inzistiranje profesorice hrvatskoga jezika Ivone Brkić koja je željela da tekstovi zadaćnica, kolumne koje je ona lektorirala i objave sa stranice koja je u međuvremenu postala aktivna na facebook-u ostanu zapisane na jednome mjestu.

Tako smo uz moje početno nećkanje ipak uspjeli skupiti tekstove razbacane po internetskim linkovima, bilježnicama i papirima i izdati knjigu pod nazivom „Prije nego odrastem“. Uz početničko nesnalaženje ekipe amatera knjiga koja sadrži tekstove pisane u posljednje dvije godine prije par dana stigla je iz tiskare u naše ruke, rekla je Ivana za jabuka.tv.

A kako je bilo na predstavljanju u Međugorju pogledajte u nastavku:

 

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 25.6.2021.
25. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.