Klanjam ti se, Bože moj, ljubim te svim srcem. Zahvaljujem ti što si me stvorio, pozvao me svojoj svetoj vjeri i očuvao ove noći.

Prikazujem ti djela današnjega dana. Daj da budu sva po tvojoj svetoj volji i na tvoju veću slavu. Čuvaj me od grijeha i od svakog zla. Tvoja milost neka bude uvijek sa mnom i sa svima koji su mi dragi. Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog: ti me danas čuvaj, prosvjetljuj i upravljaj. Amen.

Isus se raduje ljudima. Rado je jeo s njima, slušao ih i razgovarao s njima. U Kani im je na čudesan način darovao vino, htio je da na gozbi svi budu radosni. Isus nas poziva da se često okupljamo na njegovu gozbu i da se kao braća i prijatelji radujemo. Isus nas poziva na gozbu koja nikada neće prestati. S njime ćemo se zauvijek radovati. Na gozbi s njegovim i našim Ocem.

Prošnje:
Daruj Crkvi svojoj jedinstvo.
Uzdrži Papu i prosvijetli našega nad/biskupa.
Hrani djecu kruhom svoje milosti.
Daruj našim prijateljima sreću i blagoslov.

Gospodine, čuvaj nas svojom moći da ne padnemo ni u koji grijeh, već da uvijek budu pravedne naše misli i djela. Po Kristu, Gospodinu našem. Amen. Oče naš...

Zanima te i ovo?
Preminuo fra Kornelije Kordić
22. April 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.