SAD: Gianni (1) se tumor mozga znatno smanjio nakon što ju je blagoslovio papa Franjo. Njezini su roditelji uvjereni da je to čudo.

Djevojčica se počela oporavljati, Gianni (1) se tumor mozga smanjio nakon što ju je blagoslovio papa Franjo tijekom svog posjeta Americi.

Curica boluje od rijetke i neizlječive bolesti. U kolovozu ove godine nalazi su pokazivali da Gianna iz Philadelphije ne može na operaciju i da nema nade da će dugo živjeti. Onda su njezini roditelji Joey i Kristen Masciantonio zajedno s njom otišli na ceremoniju koju je predvodio Sveti Otac. Papa je vidio djevojčicu, tražio je zaštitare da mu je donesu i poljubio ju je u glavu.

Curica je u studenom išla na kontrolu koja je pokazala da se tumor znatno smanjio. Roditelji su uvjereni da je to čudo.

- Vjerujem da sve dolazi od Boga, a Papa je njegov glasnik - rekao je Joey.

Curicu je Papi donio zaštitar koji se zove Domenico kao i Giannin stariji brat. Osim toga na ceremoniji toga dana bila prisutna i kćer svete Gianne, svetice koja ima isto ime kao i curica. Gianna se oporavlja, a njezina presretna majka Kristen kaže:

- Sve joj je bolje i bolje. Svima šalje poljupce i prstićima pokazuje stvari.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Pobožnost pet prvih subota
06. June 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.