"Ovo je moja kuća, Dom Anđela.

Kako sam i najavio, ona odsad nadalje služi malim anđelima i njihovim obiteljima, za smještaj u potrebi. Dakle, sve obitelji koje nisu iz Zagreba, a čiji mali anđeli imaju u Zagrebu zakazane preglede, terapije i operacije, mogu odsjesti privremeno u Domu Anđela besplatno", javio je tata Slaven Vujić

Slavena Vujića, 40-godišnjeg Bračanina sa zagrebačkom adresom, mnogi su upoznali kad je silom prilika privukao pažnju javnosti nakon što ga je zajedno s njegovog sinom Vitom iz prostorija agencije Jadrolinije u Splitu izbacio zaštitar. Tata Slaven zbog svog se dječaka koji pati od senzornih poremećaja ostavio svega što je imao u životu i posvetio se samo njemu, no pritom ipak nije zaboravio na druge. Poznat je i kao osnivač udruge Senzori koja pomaže djeci s autizmom, a podršku kroz pisanu riječ pruža i na stranici Tataslaven.com.

No, tata Slaven ne ostaje samo na riječima. Mnogi će mu roditelji mališana kojima je potrebna liječnička skrb, pa tako i smještaj u Zagrebu, biti zahvalni. Naime, Slaven Vujić na FB stranici objavio je kako je njegov dom odsad na raspolaganju "malim anđelima i njihovim obiteljima".

"Ovo je moja kuća, Dom Anđela. Kako sam i najavio, ona odsad nadalje služi malim anđelima i njihovim obiteljima, za smještaj u potrebi. Dakle, sve obitelji koje nisu iz Zagreba, a čiji mali anđeli imaju u Zagrebu zakazane preglede, terapije i operacije, mogu odsjesti privremeno u Domu Anđela besplatno.

Kuća se nalazi 30-ak km od Zagreba, u selu Igrišće i posljednja je kuća u zagrebačkoj županiji.

Dom Anđela raspolaže s dječjom sobom za igru, kuhinjom i dnevnom sobom u prizemlju, te s dvije spavaće sobe na katu. Sve je potpuno uređeno i opremljeno. Istina skromno, no ima sve što je potrebno za boravak obitelji.

Svi oni koji su u potrebi smještaja mogu se javiti direktno meni na broj mobitela 091 612 2013 ili na email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Na raspolaganju radi dogovora je i volonterka Grada Anđela, teta Julija Pavačić, vlasnica zlatnih ruku našeg Grada Anđela.


Dijelite ... "jer tu smo poruku čuli u početku - DA VOLIMO JEDNI DRUGE" (1. Ivanova 3,11)", piše Slaven Vujić.

Održavanje i razvoj Doma Anđela možete podržati uplatom na žiro račun udruge Grad Anđela: HR6824020061100784001.

Zanima te i ovo?
BRAVO! Poruka našeg svećenika svećenicima koji blagoslivljaju istospolne parove
12. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.