Udruga Treće bojne brigade Rama i branitelja Uzdola organizira besplatan prijevoz za sve koji žele nazočiti izricanju presude Enveru Buzi.

Sud BiH donio je odluku da će 27. rujna 2019. u 11i 30 sati biti izrečena prvostupanjska presuda u predmetu koji se pred Sudom BiH vodi protiv Envera Buze, zapovjednika samostalnog prozorskog bataljuna tzv. ABiH, za kazneno djelo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva za zločin koji se dogodio 14. rujna 1993. u Uzdolu, prenosi portal Prozor-Rama.

Tim povodom Udruga Treće bojne brigade Rama i branitelja Uzdola organizira besplatan prijevoz za sve koji žele nazočiti ovome događaju. Autobus će krenuti od crkve na Uzdolu u 8 i 30 sati, nakon čega putnike preuzima u Prozora kod crkve u 9 sati, a povratak iz Sarajeva nakon izricanja presude u dogovoru s vozačem autobusa.

Kako bi smo mogli što kvalitetnije organizirati ovaj posjet Sudu BiH, odnosno izvršiti najavu Sudu o većem broju posjetitelja, molimo sve zainteresirane da svoju rezervaciju mjesta izvrše na broj telefona 063/400 095 najdalje do 24. rujna 2019.

Zanima te i ovo?
U drevnoj armenskoj crkvi Turci zapalili roštilj
18. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.