Već gotovo godinu dana profesionalni aktivisti u Poljskoj, koji zagovaraju pravo na pobačaj, opsjedaju katoličke crkve u demonskom bijesu. Palili su ih, prekidali mise i razbijali prozore.

Mnogi od tih aktivista dolaze iz susjedne Njemačke, mnoge skupine angažirali su i platili financijeri poput Georgea Sorosa, dok su drugi sada u mogućnosti primiti pomoć od Sjedinjenih Država, a od početka imaju podršku iz sjedište Europske Unije, piše quovadiscroatia.

U crkvi sv. Križa u Lublinu danas je jedan od tih „aktivista” zapalio crkvu Svetog Križa. Učinili su to usred bijela dana, teško oštetivši ulaz crkve, a osoba koja se nalazila unutra, stradala je od trovanja dimom.

poljska-pozar.jpg

Vatrogasci su izvijestili da je uzrok ‘vjerojatno’ podmetanje požara.

Međunarodna zajednica u zadnje vrijeme pojačava retoriku koja je dovela do ovoga: američki predsjednik Joe Biden, predsjednica Europske komisije Ursula Von Der Leyen, a da i ne spominjemo Sorosa koji je uložio velika sredstva u poljske medije kako bi pojačao pozive na nasilje nad katolicima.

Ima i u crkvi onih koji se trebaju pogledati. Otac James Martin SJ na primjer nedavno se koristio velikom javnom platformom na društvenim mrežama ZA OBRANU nasilnika koji su se rugali Gospi i koji su bili dio bandi koje su napadale crkve.

Poljaci su suočeni sa svojom životnom borbom, baš kao što su se i prethodni naraštaji morali suočiti s komunizmom. Svi moramo stati uz njih i pomoći im u borbi protiv utjecaja iz Sjedinjenih Država, Europske unije pa čak i korporativnih sponzora ovakvog nasilja.

Zanima te i ovo?
DJEVICA MARIJA UKAZALA JOJ SE KAD JE IMALA 13 GODINA Sestra Mirjam u samostan je ušla kao tinejdžerica, na mjesto ukazanja nikad se nije vratila
14. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.