Gostovanje Frame Gradnići na radio postaji Mir Međugorje

U programu Radiopostaje ”Mir” Međugorje, u sklopu emisije Popsacro Val, urednika Dragana Solde, održana je Večer duhovne glazbe s Antoniom Tkalecom.

Iznimna je čast što je 12 članova naše Frame bilo pozvano gostovati u emisiji. Sat i pol slušanja predivne duhovne glazbe jedno je iskustvo koje nikada nećemo zaboraviti.

U sklopu emisije dvoje članova naše Frame, predstavili su našu župu te ukratko predstavili i rad Frame. Drago nam je što smo mogli istaknuti kako, u ovo adventsko vrijeme koje nam dolazi, naša karitativna sekcija ne zaboravlja stare i nemoćne. Nadamo se kako će Frame. i naravno svi ljudi, biti trajni dar drugima, svojom toplom riječi, osmijehom, posjetom, komadićem kruha, i to ne samo pred Božić nego i kroz cijelu godinu.

Također smo u emisiji imali mogućnost spomenuti i našu poznatu Tintilinić večer. Jednu večer u mjesecu organiziramo druženje s najmlađima iz naše župe, kako bi smo i njih zaintrigirali i oslobodili im bujnu maštu, a njihovim roditeljima dali malo oduška. Djeca gledaju prigodan i poučan animirani film ili crtani, nakon toga slijede društvene igre, ples i naravno molitva. Ovo je izvrstan način kako okupiti djecu na druženje i molitvu jer smisao Frame, osim slavljenja Boga i življenja po Evanđelju, jest pokrenuti ljude u svojoj zajednici i šire te probuditi u njima istinsku radost i ljepotu življenja kad svoj život živimo s Bogom.

Dolazak u studio ”Mir” Međugorje bilo je posebno iskustvo i nadamo se kako ćemo ponovno biti pozvani dati podršku budućem gostujućem sastavu ili izvođaču.

Označeno u