Amorose - Ustani i hodaj

Amorose su vokalno – instrumentalni sastav triju glazbenica, osnovan 2015. godine, sa željom da prenose Radosnu vijest i slave Gospodina kroz kršćansku duhovnu glazbu.

Od 2017. godine jedan su od slavljeničkih bendova u zajednici za promicanje kršćanskih Vrednota usmjerenoj prema katoličkoj karizmatskoj duhovnosti “Kristofori”. Iva Smojver (violina), Martina Pustički (viola) i Mateja Bunčić (klavir) glazbom se bave od
najranijih dana, diplomirale su na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a danas uz brojne nastupe rade i kao profesorice u glazbenim školama. Pjesma “Ustani i hodaj” njihova je nova i druga po redu autorska pjesma, inspirirana Psalmom 119 i osobnim iskustvom vjere.

Iako se može reći da je uskrsne tematike, pjesma govori o Isusu koji nas je toliko ljubio da je otkupio sve naše grijehe, kako bi ustali, hodali i slijedili ga svaki dan na našem putu prema Vječnosti. Kao i za prvu autorsku pjesmu “Predivan si, Gospodine”, glazbu i tekst potpisuju Mateja  Bunčić i Iva Smojver, a aranžman potpisuje Ivan Škunca. U pjesmi gostuju i izvrsni kolege glazbenici - Vanda Janković, Dario Sabo, Mario Klarić. Video je snimljen u Sound Station studiju i u crkvi Sv. Mati Slobode na Jarunu, a njegov je  autor Josip Ninković.

Neka Vam pjesma svima bude na blagoslov! 

Označeno u