[SPOT] Nebeske iskrice i njihove obitelji ispjevale ''Molitvu za obitelj''

Predstavljamo vam pjesmu namjenjenu svim hrvatskim obiteljima.

Dobrom suradnjom roditelja, djece i voditeljica župnog zbora Nebeske iskrice iz Riječke nadbiskupije nastala je pjesma ''Molitva za obitelj''.

Tekst je napisala Ljilja Ivkić, glazbu Ivana Marčelja, a aranžman Aleksandar Valenčić.

Solisti su članovi obitelji Sušanj: Katarina i Vlado Sušanj (supružnici) Klara i Franjo Sušanj (njihova djeca).

Spot pripremio: fr. Ivan Dominik Iličić, OP i Marisela Benigar Host.


O zboru:

Dječji župni zbor Nebeske iskrice je osnovan u siječnju 2015. god. a prvi puta se predstavio svojim župljanima, u Župi sv. Mateja, apostola, Viškovo, prve nedjelje u veljači kada se slavi Dan života.

Ove godine na Dan života zbor je proslavio svoj treći rođendan. Zbor je nastao na inicijativu župnika mons. Ivana Nikolića koji podupire i podržava sav rad, trud, gostovanja i djelovanje zbora. Zbor Nebeske iskrice svake nedjelje u svojoj župi animira dječju Misu te gostuje u drugim župama Riječke nadbiskupije i šire.

Svake godine sudjeluje na Festivalu duhovne glazbe u Vodnjanu, Vidfestu i mnogim drugim festivalima. Prošle godine zbor je posjetio najveću Hrvatsku katoličku misiju u Beču.

Zbor okuplja djecu od predškolske dobi (3) do srednjoškolske dobi. Za sada broji oko 50 članova.

Voditeljice zbora su profesorice glazbene kulture Ivana Marčelja i Ljilja Ivkić koje su ujedno i autori mnogih autorskih pjesama, te dobitnice mnogih priznanja i diploma za najbolju glazbu ili tekst.

Označeno u