SUPERTALENT Slijepi mladić koji ima epilepsiju i autizam rasplakao publiku otpjevavši Oliverovu pjesmu ''Oprosti mi pape''

Kako bi skupio novac za skupo liječenje pjeva na ulici i u kafićima i prodaje vlastiti CD, a na pozornici Supertalenta nastupio je s pjesmom Olivera Dragojevića ''Oprosti mi pape''.

Najemotivniji nastup večerašnjeg Supertalenta pripao je dvadesetogodišnjem Denisu Barti iz Sarajeva koji je osvojio je žiri showa, ali i gledatelje.

Teška životna priča ovog mladića nagnala ga je da novac skuplja svirajući. Naime, Denis je rođen sa šest mjeseci. Slijep je ima epilepsiju i autizam, no unatoč svemu tome ne gubi nadu - sklada, svira i pjeva!

Denis se rodio u Italiji, gdje su njegovi roditelji tada živjeli, tri mjeseca prerano sa svega 535 grama, a sa samo osam dana morao je operirati srce. Kad je imao 40 dana, bio je potpuno slijep. Od druge godine bori se s epilepsijom, a u četvrtoj mu je dijagnosticiran autizam. Iako se ne može služiti rukama u svakodnevnim aktivnostima, Denis svira klavijature te mu glazba uvelike pomaže da se izrazi.

"Ti si jedno potpuno drugačije biće od svih nas, na jednom raskošnijem i duhovnijem nivou", rekla mu je Martina nakon što se uspjela sabrati od suza.

Emocija koju je izazvao bila je nemjerljiva, a njegov nastup zasigurno ostati urezan u pamćenje svih koji su ovo gledali.