TRIBINA HUMAC: "Zašto je muško - ženska komunikacija tako teška"

Dragi prijatelji, pozivamo vas na petu tribinu na Humcu koja će se održati 18.3.2015. u staroj crkvi sv. Ante s početkom u 19 sati.

Gost predavač je dr. med. Jozefina Škarica, specijalistica obiteljske medicine i dugogodišnja savjetnica za brak i obitelj u Šibenskoj biskupiji. Nakon izobrazbe za obiteljskog savjetodavca, posljednjih deset godina vodi tečajeve priprave za brak, te održava brojna predavanja i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu o braku, obitelji i odgoju.

Tema pete TRIBINE nosi naslov "Zašto je muško - ženska komunikacija tako teška". Upravo danas kad je obitelj razlomljena, a komunikacija površna ili zarobljena u virtualnom svijetu, važno je progovoriti o vrijednosti i dostojanstvu braka, a napose o zdravoj komunikaciji koja je temelj kršćanske obitelji. Riječ ima izvanrednu snagu preobraziti ljudske živote, ali također ima i snagu isti taj život i uništiti.

Riječ i komunikacija, dva krila pomoću kojih obitelj može rasti, ali ne samo obitelj već i cijelo jedno društvo. Stoga dragi prijatelji, pozivamo vas da rastete uz Riječ, da svi iznova preispitamo našu komunikaciju i naše ophođenje kako s riječima tako i s našim bližnjima. Dr. Jozefina je osvjedočeni vjernik, ali također vrstan poznavalac obitelji, mladih, te komunikacije koja je nama svima danas izazov.

Pozivamo vas da se svi zajedno obogatimo i rastemo uz Riječ. 

Za više vijesti iz Hercegovine kliknite OVDJE