Bad Blue Boysi u akciji "Plavo srce" za svoje najugroženije susjede

Bad Blue Boysi su pokrenuli akciju "Plavo srce" za svoje najugroženije susjede kao i one koji su u samoizolaciji.

Navijačke skupine BBB i Torcida uključile su u pomoć u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Bad Blue Boysi su pokrenuli akciju "Plavo srce" za svoje najugroženije susjede kao i one koji su u samoizolaciji. Plavi dečki iz Španskog su se organizirali kako bi potrebitima dostavili lijekove, higijenske potrepštine, namirnice, poštu i druge stvari. "Pokažimo snagu i zajedništvo," poručili su BBB.

U borbu protiv 'nevidljive nemani' uključila se i Torcida koja pomaže u selidbi zavoda, klinike i odjela s lokaliteta bolnice Križine u bolnicu Firule. "Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i za grad," objavila je Torcida. Bolnički kompleks na Križinama bit će namijenjen za potrebe eventualno oboljelih od koronavirusa kojih, na svu sreću, još uvijek nema ni u gradu ni u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

- Navijači su još jednom, kao i za vrijeme poplava u Gunji, požara u predgrađima Splita, a i kada je Hrvatska bila izložena velikosrpskoj agresiji, pokazali da imaju ne samo srce nego i izuzetnu volju i organizacijske sposobnosti mobilizirati ljude koji onda pomažu općem dobru. Nažalost, i dalje će ih se tretirati kao građane drugog reda, i kad treba i kad ne treba, ali to ih neće spriječiti da opet pomognu - kazao je bivši navijač Thomas Bauer, prenosi vecernji.hr.

Označeno u