Djevojke anđeoskog glasa ganule cijelu Hrvatsku: "Uspjele smo u našoj misiji"

Sestre Ramljak pravo su osvježenje Supertalenta. Djevojke anđeoskog glasa izborile su finale showa i uspjele u svojoj misiji.

Magičnim glasom i neviđenom emocijom sestre Ramljak sinoć su pokorile pozornicu Supertalenta. Samozatajne djevojke iz Međugorja svojom interpretacijom duhovne pjesme "Tvoja sam i ti si moj" ganule su publiku, žiri, ali i gledatelje pred malim ekranima i zasluženo prošle u finale showa.

Njihov je glazbeni talent neosporan, no glazbeni izričaj koji predstavljaju netipičan je za show ovakvog tipa, pa je iznenađenje nakon ulaska u finale bilo još i veće, prenosi dnevnik.hr.

"Još smo pod dojmom, nismo još ni svjesne svega. Teško je progurati se s time i narodu prenijeti vjeru i Boga, ali mislim da smo u tome uspjele i to je jedna nevjerojatna sreća. Nadamo se da ćemo to potaknuti ka boljem", izjavila je emotivna Anamarija Ramljak nakon saznanja da je sa sestrom izborila finale najgledanijeg talent showa u Hrvatskoj.

Djevojkama je za rukom pošlo ono što mnogima ranije nije. Uspjele su popularizirati duhovnu glazbu, a upravo su se s tim ciljem i prijavile na Supertalent. "Osjećamo da je to naša misija da pokušamo prenijeti duhovnu glazbu na mlade i da im dokažemo da uz nju možeš biti potpuna osoba i osjetiti nešto posebno", pojašnjava Darija.

Djevojke priznaju da je bilo i onih koji su bili pomalo skeptični prema njihovu odabiru da se predstave upravo duhovnom glazbom. Kažu da uvijek ima onih koji smatraju da bi u ovakvim emisijama trebali pjevati komercijalne izvođače kao što su Severina ili Nina Badrić. No takvi komentari nisu ih obeshrabrili, i to zahvaljujući bezuvjetnoj podršci koju uživaju.

"Uvijek će toga biti, ali naša najveća podrška su naši roditelji i najbliži. Imamo i veliku podršku župe", govore sestre Ramljak. A uz podršku najmilijih od sinoć imaju i podršku cijele Hrvatske koja im je svojim glasovima to i dokazala.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.