Dokumentarac o Modriću objavljen na Netflixu: Neviđene snimke iz djetinjstva i privatni detalji

Hrvatski nogometaš Luka Modrić (37) je jedan od kapetana koji se pojavljuju u dokumentarcu na Netflixu pod naslovom Captains u kojem su uključene priče lidera reprezentacija i njihov put do Svjetskog prvenstva u Kataru, piše vecernji.

Modrić je jedan od osmorice kapetana reprezentacija koji su sudjelovali u snimanju dokumentarca u produkciji Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

"Djetinjstvo mi je u najboljem mogućem sjećanju. Djed me branio kad bih radio neke nepodopštine prema mami i tati te me vodio svugdje. Išao sam s njim voditi životinje na ispašu. Imao sam bezbrižno djetinjstvo u kući dide i bake na Velebitu, uz koju me vežu lijepe uspomene. I ime sam dobio po didu. Žao mi je što nije doživio barem dio svega što sam postigao, ali siguran sam da me odozgo gleda i da je ponosan", ispričao je između ostaloga Modrić, prenosi Klix.

Inače, u dokumentarcu su objavljene i dosad neviđene Lukine snimke iz djetinjstva te brojni privatni detalji.

"Nije bilo lako živjeti tada. Uzbune, bombe, rakete padaju i morali smo u hotel kao izbjeglice. Međutim, kad pogledam slike iz djetinjstva, uvijek sam s loptom. To je bio moj izlaz od svega što se događalo oko nas. I na betonu ispred hotela sve je krenulo", govorio je Modrić dok su se listale njegove fotografije s djedom i obitelji.

Podsjetimo, Modrić i na ovom prvenstvu predvodi Hrvatsku, a već sutra njegova Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Argentine.

Označeno u