Dominik je teško bolestan - pomozimo mu!

Humanitarna Udruga "Dobra volja" iz Zagreba organizira akciju "Svi za Dominika" kojoj je cilj prikupiti sredstva za liječenje teško bolesnog dječaka.

Dominik je 12-godišnji dječak, nalazi se u stanju kome a trenutno je na rehabilitaciji u toplicama gdje će provesti najmanje 6 mjeseci. Kako navode iz Udruge "Dobra volja", Dominik je do prije 4 godine bio zdrav dječak koji je igrao nogomet. Jednog dana se samo srušio, i od tada traje njegova borba za život.

U bolnicu je primljen u teškom stanju i nekoliko je puta reanimiran zbog srčanog aresta. Nakon mnogih komplikacija i ustanovljene tetrapareze, dijagnoze se samo redaju, od oštećenja mozga i poremećaja stanja svijesti do poteškoća u hranjenju.

Majka je trenutno s Dominikom u toplicama i još nije dobila status njegovatelja, a kako se na rješenje dugo čeka, troškovi liječenja rastu. Trenutno se nalazi s Dominikom u toplicama a kako javljaju iz udruge "Dobra Volja" troškove u iznosu od 2.600 kn moraju platiti u roku od 10 dana.

Ukoliko ste u mogućnosti uplatite 10, 20 ... kuna, puno će im značiti u ovom trenutku.

Podračun udruge otvoren za Dominika je - 

Erste Bank HR8324020061500069487

Za uplate iz inozemstva: ESBCHR 22

Nadamo se da ćemo jos puno tvojih utakmica gledati.
P.S. tko zeli biti anoniman donator neka napise u uplati da znamo - hvala svima, poručila je predsjednica udruge Dobra Volja iz Zagreba Marijana Matešić.

Humanitarnoj akciji dodjeljuje se oznaka vrste "LD" , te evidencijska oznala GZG-HA/LD-19-15.