Eva Vukina: Hrvati su se kroz život naučili o/braniti!

Eva Vukina, katolička umjetnica iz Čakovca poznata je po svom oslikavanju aktualnih situacija u hrvatskom društvu u svjetlu Božje istine i pravde.

Sama Eva ima i zanimljivu životnu priču koja ju još prije njezina začeća povezuje s Međugorjem. Eva doista gleda „očima vjere i srca“ i stoga uspijeva vidjeti u svakodnevnom životu puno Božjih milosnih intervencija.

Nakon crteža Joška Guardiola, evo i njezina novog uratka sa trenutnim junakom nacije: Dominikom Livakovićem! Naslov njezine objave je „Hrvati su se kroz život naučili o/braniti!Bravo Livaković!! Bravo Vatreni!!“

Podsjetimo:

Hrvatska se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva boljim izvođenjem jedanaesteraca od Japana. Nakon 120 minuta bilo je 1:1, a u penalima je junak bio Dominik Livaković, koji je čak triput zaustavio Japance.

Pogodak za Hrvatsku u regularnom dijelu utakmice zabio je Ivan Perišić, a za Japance Daizen Maeda.

S tri obrane u raspucavanju Livaković je ušao u povijest Svjetskih prvenstava. Na najvećem nogometnom natjecanju to je pošlo za rukom samo dvojici golmana. Prvi je Portugalac Ricardo koji je tri penala obranio kada je Portugal 2006. u Njemačkoj nakon penala izbacio Engleze, a drugi je Danijel Subašić kojem je to uspjelo protiv Danaca u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Označeno u