KRIŽNI PUT uživo na Hrvatskom katoličkom radiju od 18 sati iz svetišta Majke Božje Bistričke

Tijekom korizme Hrvatski katolički radio (HKR) u suradnji s Radiom Marija Bistrica (RMB) prenosit će iz Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke, svaki utorak i petak, pobožnost Križnog puta s početkom u 18 sati, a vjernicima će biti omogućen i video prijenos putem Facebook stranice svetišta i HKR-a.

Pozivajući vjernike i slušatelje Radio Marije Bistrice i Hrvatskog katoličkog radija na sudjelovanje i zajedništvo u pobožnosti Križnog puta svakoga utorka i petka, rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke preč. Domagoj Matošević kazao je kako “u našem Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke, oduvijek želimo učiti od Marije. Sjetimo se da se i ona pitala:” Kako će to biti?” Nije odjednom razumjela Božji plan, nego ga je postepeno otkrivala vjerujući u Njega i Njegovu riječ. I mi Marijini učenici želimo poput nje u molitvi Gospodinu darovati naše strahove, neizvjesnosti i zabrinutosti… U njezinom svetištu molimo zajedno za blagoslov naše domovine i čitavoga svijeta.”

Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke jutros je počelo putem svoje facebook stranice s prijenosima slavlja jutarnje svete mise u 7 i 30 sati. Subotom i nedjeljom prijenosi će biti u 11 sati, a svakoga dana u 18 sati u svetištu će se moliti krunica, odnosno utorkom i petkom pobožnost Križnog puta.

Označeno u