Marija Husar Rimac u 46. rodila drugog sina: Ivan je u Međugorju poželio bracu, a Bog je uslišio njegovu molitvu!

Pjevačica i suprug Vjekoslav blagoslovljeni su prinovom, dječačićem kojem se raduje stariji brat Ivan


Pjevačica i članica nekadašnje grupe Divas, Marija Husar Rimac, na Stepinčevo, dakle 10. veljače 2021. rodila je sina u 46. godini, a sretnu je vijest potvrdila njezina sestra Ivana Husar.

"Potvrđujem, danas je rodila", izjavila je Ivana kratko za magazin Gloria, a ime malenog dječaka zasad nije otkrila.

Kada se već gotovo pomirila s time da će Ivan ostati jedinac, Marija je prirodno zanijela pa je u listopadu 2020. godine u ekskluzivnom razgovoru za magazin Gloria otkrila da čeka dijete i da pojačanje u obitelj Rimac stiže početkom 2021. godine.

"Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco", rekla je Marija tada u ekskluzivnom intervjuu.

Označeno u