Mila Rončević (2) treba vašu pomoć, zadnja joj je šansa skupa operacija u SAD-u

Milini roditelji unaprijed zahvaljuju a za svaki trošak roditelji će voditi evidenciju dostupnu na uvid

Mila Rončević, kći Marina Rončevića i supruge Sanje, ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7) u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. “, stoji u apelu na društvenoj mreži koju su postavili članovi obitelji.

Obitelj stoga moli pomoć građana, a svaka im je sekunda važna. Povezali su se i s majkom Nore Šitum čija zaklada pomaže djeci oboljeloj od leukemije.

Njihov apel prenosimo u cijelosti:

Ovim putem molim sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Rijeka. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Unaprijed zahvaljujemo i molimo dijelite post dalje ❤️”, stoji u objavi uz dodatak “Za svaki trošak roditelji će voditi evidenciju dostupnu na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se na Facebook profil Martina First u inbox”.