Na službenoj stranici Marka Perkovića Thompsona ponovno objavljen je poziv za molitvu za njegovog 17-godišnjeg sina

Ante Mihael Perković je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca, a pozivi na molitve dijele se mjesecima.

Na službenoj stranici glazbenika Marka Perkovića Thompsona (55) osvanuo je poziv za molitvu za njegovog 17-godišnjeg sina koji je teško bolestan. Naime, Ante Mihael Perković je početkom srpnja ove godine završio u bolnici zbog zatajenja srca. Objavu s Perkovićeva Facebooka prenosimo u cijelosti:

"Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača Marka Perkovića Thompsona Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. „Molite, i dat će vam se!

Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!" (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. „Mnogo može žarka molitva pravednikova" (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!

Molitva za ozdravljenje Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas!

Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen. (Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može). (p. Mijo Nikić)", stoji u objavi.

Označeno u