Papa osobno telefonirao mons. Antu Jozića i poručio mu da moli za njega

Sveti Otac papa Franjo nazvao je mons. Antu Jozića u subotu 27. travnja te je u razgovoru od nekoliko minuta poručio mons. Joziću da se moli za njega i uputio mu svoj apostolski blagoslov te svim vjernicima koji mole za njegovo zdravlje, objavio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije objavio je i da će kardinal John Tong, apostolski administrator u Hong Kongu predvoditi euharistijsko slavlje za zdravlje mons. Jozića u katedrali Sv. Dujma u srijedu 1. svibnja u 17 sati.

Kako su ranije objavili iz rodne župe mons. Jozića – sv. Mihovila iz Trilja, u subotu 27. travnja papa Franjo nazvao je mons. Antu Jozića i nekoliko minuta su porazgovarali. Papa Franjo je poručio mons. Joziću da se moli za njega i uputio svoj apostolski blagoslov njemu i svim vjernicima koji mole za njegovo zdravlje.

Mons. Jozić teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći 7. travnja u tunelu sv. Ilija – Biokovo, kada je 24-godišnji vozač BMW-a prešao u suprotni trak i frontalno se zabio u Citroen mons. Jozića. Vozač BMW-a je u večernjim satima preminuo u splitskoj bolnici.

Označeno u